Gladgladglad

Juste glömde säga: JAG ÄR LYCKLIG IDAG :D

Hata är ett starkt ord men...

Atomfysik i sin glory. Prov imorrn. Kan inget. Fuck.

Fuck off and die

Nu sitter typ alla nior i kaféet och kollas på Torkel i Knipa, typ den brutalaste filmen hahah! Galet konstig men kul. Kvalitétid på håltimman. <3

bolibompa

den här ubersöta t-shirten hittade jag på h&m igår! Perfekt att ha i sommar, på peace & love tyyyp! finns i typ 10 olika färger, och kostar bara 70 spänn! Magtröja dock.. Måste bara bli smal först. Sämst uppdatering,, har haft fullt upppp, igår var fina fiskarna fredrika, felicia och gabriela hemma hos mig och vi hade fett med skoj och planerade massa roliga grejer hihi! Hej så länge.

Just a table for 65?

Sitter nu och kollar på desperate housewives med fille och freds och har det bra. Men fille är just nu på toa och jag börjar alg lite orolig,, hon vimlar omkring... Vi har serverat för hela ekerö kommun! Fett naiz. Och plus att vi tjänat pengar hihi. Nu ska vi sova snart för vi är så jävla trötta ! Konstigt nog. Vi har iof varit upp sen typ 6 imorse och gått i skolan hela dagen! Imorgon ska jag in och träffa söta Karin i stan och fika eller shoppa eller nåt. Sen på kvällen får vi se vad jag hittar på! Hoppas alla har en trevlig helg <3 xo xo.

Redo.

Konsert.

en dag då vi kommer att inse.


i could really use a wish right now

ångest. ett ord som innehåller så mycket skit, smärta, sorg. det där ordet som kan förstöra så mycket för en person. man får en helt ny syn man inte upplevt förut, man blir uppgiven, osäker och förmågan att prestera sänks som en ubåt mot botten. jag vill inte låta det ta mig, vill inte sänkas, tänker inte sänkas. rädda mig från att gå under. Just nu känns det bara omöjligt att springa ifrån det här helvetet.


Håltimme är underskattat

Så här ser det ut på Adolf Fredriks café när vi kollar på big screen, alla avsnitt av How I Met Your Mother på rasten. Ibland gillar jag min skola.

varje gång är som den första gång vi sågs

allting har förändrats men du finns kvar. jag svävade men nu så.. ser jag klart?

from miami to... ibiza?

     

snart åker jag.. snart sitter jag på planet mot möjligheternas land för att bo i en dröm i ett år. snart så. snart.

svagheten

varför gör du så här mot mig? det gör det svårare. svårare att inse hur upp-fuckat det här är egentligen. snälla, snälla låt det här förgå så jag kan gå vidare med mitt liv. för bådas skull, vi vet ju redan här. men ändå så kan jag inte släppa taget, vågar inte. du har en så säker plats, och jag vill inte att du ska försvinna, samtidigt som jag vill må bra. och det kan jag inte göra om du är här och förstör, för du gör det även om det är hemskt att säga. du förstör mig och jag vet knappt vem jag är längre, jag orkar inte, mina vänner orkar inte, vi vet det här. vi vet det. fan också.

pose





nejnej vi var verkligen inte fjortiwsar.. näe. 12-åringar alltså. herregud. men alla har väl haft fjortisperioder?

i've got a pocket full of sunshine

Har precis nu kommit hem från Blackebergs Gymnasium, tog seriöst 2 timmar att ta sig hem.. från bromma! Jag missade bussen för jag och wendela satt och snackade med alla 'engelska' killar och sen så var det EN timme till nästa buss.. LANDET ♥ Verkade som ett bra gymnasium med god mat haha! Men jag vet inte.. fick inte känslan som jag fick på Kungsholmen..  kg kändes som mitt hem. ;D Jag gjorde också en viktig sak idag.. jag var modig för en gång skull! Och tack fina elice, wendela, johanna och maja med fler för ert emotional support. seriöst.
Jag träffade massoor med folk man kände på blackan eller snarare "såg och undvek" ! Men jag träffade på gabbi, felicia och freddy lite snabbt också.
Blackan är nog mitt andra val, men om jag inte kommer in på kungsholmen, vet jag inte vad jag gör.



                           BTW JAG TAGGAR TILL PEACE & LOVE 2011 !!




hahaha UNDERBART.


lyssna


ge mig fler chanser

Jag är svag idag, så jävlas inte med mig.
Jag är stark imorgon, så jävlas inte med mig.
Jag drömmer idag, så väck mig inte.
Jag har drömmar imorgon, så försök inte att ta ifrån mig dem.
Jag gråter idag, så lämna mig ifred.
Jag skrattar i morgon, så låt mig vara lycklig.
Jag sjunker idag, så låt mig sjunka till botten.
Jag svävar i morgon, så låt mig flyga iväg.
Jag är tom idag, så låt mig vara tyst.
Jag är fylld i morgon, så låt mig dela med mig.
Jag går ut idag, så låt mig frysa.
Jag är varm i morgon, så låt mig värma dig.
Jag är bara halv idag, så hela mig inte.
Jag är hel i morgon, så låt mig vara din bästa vän

 


you destroy me.


 
Hejpåer. mår inte så jättebra idag.. mår snarare väldigt väldigt dåligt, har varit i skolan och allt känns bara som en stor dimma som jag inte lyckas hitta ut igenom. jag  orkar ingenting, sitter och kollar på desperate housewives just nu och bara tar det lugnt. usch ångest dag, vill bara bort. långt, långt bort.

9e och f!

hahaha den här reklamfilmen spelade vår klass in förra veckan, vi övade typ i två musiklektioner på den så det låter inte så bra som det kan låta.. men lite kul är det. edit: alltså är det bara våra röster och sången vi har spelat in för Marginalen Bank.

circus

Har precis avnjutit ett avsnitt av underbara solsidan! Ove, min sanna kärlek alltså! haha! RoLIGAaRAREeE snubbe får man leta efter.
Jag och Fille skulle ju ha sprungit men det var för kallt.. Har iaf bla varit ute med syrran och fotat lite idag, it was freakin' cold det också. Fan. Jag som skulle bränna lite kalorier. Meeen det får bli nästa vecka som vi springer :)
Nu sitter jag och kollar på 2 1/2 men och har precis mixtrat med bild programmet Picasa 2 som funkar asbra! Rekommenderas! mycket bättre än photoshop. Har som ni kanske ser fixat en ny header också :D får se om jag har kvar den, men blev ganska nöjd i alla fall.


Hoppas ni inte haft en ångestsöndag utan en bra en. PusSsSsS.


     


in the djungel

Hejtjotja! Är fortfarande i EXTAS! Var ju på Djungelboken igår och det var seriöst. det. bästa. jag. sett. Den var sååååå rolig! Det handlade om mowgli som typ uppfostrades av "vargar" och var ganska annorlunda än den riktiga storyn.
En ung, vilsen kille i Stockholm som bara försöker hitta sin plats i världen. Han är adopterad och vet ingenting om var han kommer ifrån, och när tigern Shere Khan börjar driva på en politik som säger "utrota människan" hör han inte längre hemma där han vuxit upp.
Pjäsen utspelar sig på plattan, många år framåt i tiden när pelarna som håller den uppe har rasat samman och människorna i Stockholm sedan länge flytt därifrån.

Mowgli var förövrigt en grym skådespelare och så var han sötsötsöt. Det handlade liksom om olika djur fast dom inte liknade djur. tex björnen Baluoo hade träningsoverall och gigantiska boxningshandskar haha!
Dom roliagste karaktärerna var nog ändå "aporna" som var två UBERroliga killar som var stureplanssnubbar med Ralph Lauren skjorta, färgaade uppvikta chinos, och kavaj och dom skröt alltid om att dom här kläderna kostade farsan typ flera kiiiiiiiiiilo bananer AHAAAA. Joppe och Noppe som dom hette var ärligt förerställningens höjdpunkt och alla ungdomar satt och skrattade föreställningen igenom. en scen var så här tex:

Joppe: men vad heter du då pyysen?
Mowgli: mowgli heter jag..
Noppe och joppe: aaaaaaaahahahhhaha MOOoOOoWgli, du måste skoja
Mowgli: Vad heter ni?
Joppe: Okej Noppe vi kör.

(en sång med dans gjorde dom sen)

Vi är joppe och nonononnooppe vi är snygga, smarta, och N A A A JJJSA.
i wanna know your nameenamenamenamenamee....nananannana

Okej jag förstår om inte fattar noll, man måste nog varit där för att fatta, men jag är fan seriöst KÄR joppe och noppe <3

 Joppe och noppe <333 med Mowgli i mitten när dom gjort om honom till schtekare.



                           Baloooo och sexyy Bagheera!
 

                                SE DJUNGELBOKEN, ALLA!


Heejheejheej

Heej nu ska jag in och se en teaterpjäs på statsteatern! Typ en modernisering av disneys "Djungelboken" see ya!

åh.

Jag har blivit frälst. Igår var på Kungsholmens öppet hus igår, och jag är ... stum. det var UNDERBARRRTT. och jag måååste gå där! verkligen skolan för mig, det var öppna glada människor och dom var sociala och super trevliga plussss att det finns fett. söta. killar. hehe. hahahha. Det var hur mycket folk som helst och jag träffade många jag kände. Vi hade bästa guiderna; Filip och Karolina!
Nu är bara sångproven kvar.. måtte dom gå bra! Måste bestämma sång, öva a vista, musikteorin m.m!



                       kommer jag gå här i höst?

Dampdampdampdampdampdamp

TOO COOL 4 SCHOOL

time flies

Heeeiu idag är jag hemma och är sjukis.. men ska tagga till kungsholmens öppna hus sen senare iaf :D kommer blir roligt, nån annan som ska dit?  Borde ha pluggat hiswtoria mer än vad jag gjort hitills, men det känns som om jag kan allt :o snart är det helg och det kunde inte vara med underbart.


HAHAHAHA måste bara visa den här bilden som jag precis hittade i en 'dammig' mapp på datorn. klassresa 2008 när vi lekte fjortiwsar. Och snart är vi våra sex år tillsammans slut.

tasZzElLL :D

 

         JAG HAR MIN EGEN LILLA MINI TASSEL, MINNESVÄRD DAG.

gubben i lådan

Idag har jag varit och färgat håret och fixat och trixat lite! belv helt okej :) Nu sitter jag och borde plugga historia.. första världskrigshelvete. prov i övermorrn, inte taggad alls :( Jag sitter och chattar med massa folk istället... naughtynaughty.
Var också i kyrkan precis med fillefjonkan och massa andra. var trevligt trevligt. felicia hade askul.

   


hola biatches

Har precis kommit hem från konfan i kyrkan. var fluuummmm. Felle, om du läser detta, du <3 jag. hahahhaha!
Och pappa kom också precis hem och gisssssssssssssaaa vad han hade med sig. Massa godis hehehe OCH VARSIN LITEN MINI TASSEL!!! en sån som maria montazami har i miniversion! SÅÅÅÅ EPIC. Lägger upp en bild senare. hoppas ni har en mysig tisdagskväll.. ska försöka plugga första världskriget.. lagom kul. puss
 liten fulminiegopicture<3


live life like it's golden ♥


oh heaven is a place on earth

  
 
                                det känns som allt var mycket lättare förr..


ingen rubrik

Heeej.. ska försöka komma på nåt interessant att skriva... men det gör jag inte. nu ska jag kolla på tv och äta en smörgås, det var kul kanske? näe. hej så länge.

Ridderskapet Och Adelns Ungdom

HALLÅ! Kollade precis min mejl, och till min förtjusan; Jag har blivit inbjuden till RAUKs Vinterbal! väldigt roligt! Hihi faktiskt jättekul. så här stod det i inbjudan;


Ärade medlem av Ridderskapet och Adelns Ungdomsklubb
Ni inbjudes härmed med sällskap till Vinterbal på Riddarhuset
Lördagen den 12 februari kl. 19.00 Klädsel: Smoking med röd detalj

Hjärtligt välkomnen, Styrelsen

Reuterskiöld - 1636 (adlig)
Reuterskiöld -377 (friherrlig)


                      OH JA.

vacker



   drogar denna låt just nu. hittade den på fredrikas blogg förövr; http://fredrikaaaa.blogg.se/

hola

heeeeeeeeej folket. Idag har jag gjort absolut ingenting. det har varit så otroligt skönt och är helt utvilad efter en jobbig första skolvecka. bor ju hos farmor och farfar nu när pappa är borta... -.- jag måste ju tydligen ha barnvakt..? glömde att skriva att jag var på bio med felicia häromdagen! ska langa lite bilder senare, har dom på mobilen :) nästa vecka har jag sååååå mycket att göra, min kalender är fullproppad. men helgen har jag bara planerat en grej en så länge! så måste hitta på något kulT. :DD har varit en seg helg, folk är väl trötta efter skolan he he he.  Nu kollar jag på Greek på kanal5, så roligt program underbart. 
meeeeeeeeen det slår inte solsidan!!!! som börjar om två timmar exakt. TAGGATAGGATAGGATAGGATAGGATAGGA! ni som inte kollar på det, jaa, det finns inga ord, ni är dumma. xoxo.


                   som jag saknat detta program ♥

nobody said it was easy



  det här är nog en utav världens finaste låtar. den ger hopp. lyssna, bara lyssna.

lördag

heeeej. är hemma nu ett tag. min typ själviska pappa har precis tagit lite av sitt pick och pack och åkt till marocko.. och varför? jo han behövde komma bort ett tag. vem fan gör inte det??!?!?! so unfair.
har precis varit ute med min lilla vovve tessie. och snart ska jag nog bege mig in till stan för att träffa alma sötan! ska bli trevligt, får se vad vi hittar på. hoppas ni får en fin lördag, och glöm inte att köpa lördagsgodis. he he.
POOUUSS.

HAHAHA, titta vilken bild som fanns på min dator! herregud. men man måste ju bjuda på sig, right?

                       musikfestival 2007

Dagens outfit :$


Friends is all you need.

Vänner är nog det underbaraste programmet. Vännerterapi här på landet haha! Sitter och dricker te och har lite ångest över matten. puss.

-

fyfan vad jag mår dåligt.

Matte hihi, känner mig som värsta superbloggarN som bloggar @ school


Tummen upp

Lektion de espanol! Jag emma och elliot sitter med våra satans 'öppnings böcker' som vår lärare säger.. Vi har så jävla kul.. Nej det är tråk och min lärare tycker inte om mig... Haha ;( hon tycker iof inte om ngn .. Menmen! Bilden är på elice, louise, emma och elsss.

one, two, three, four!

 


That's right ya'll im going to be a cheeeerleader belive it or not.
Har ju gått på gymnastik/truppgymnastik
och det tävlat i det i 8 år eller mer så varför inte? Sen ska jag ju till Usa sen också ...
Det här ska jag och
elice iaf börja på så snart som möjligt! Blir nog Bromma Gymnasterna :) Nu ska det tränas !


Vi har roligt på bolans lektioner


Engelska

Nuuu sitter jag på min älskade engelskalektion och snyltar på Affe i min pararell klass nätverk som han har skapat... Typ värsta geniet.. Vi lyssnar nu på man konstig berättelse om en kille som heter Larry haha... Och vår lärare Bolan är sur som vanligt, den Plastikgalningen. Hoppas oh har det kulT i skolan. xoxo amelie.

-


                     
Jag och min syster sophie... Alla säger att vi är jättelika, men jag tycker inte alls det!
 Inte på något sätt! Alla mina kompisar säger att hon är superlik mig, men jag ser verkligen inte
    likheten haha. Fina syster, love you.


joz och amz- some people think im bonkers, but i just think i'm free!

 


dr phil och david bisbal

Är nu hemma och kollar på dr phil hahah, känner mig som en gammal tant menmen. Försöker göra min första läxa för i år, nämligen spanska! Kan det bli bättre? N E J. Vi ska skriva om en artist som heter david bisbal från spanien .. Hans låtar är jättebraaaa!!!!
Den här underbaaaar låt vi sjöng med till i skolan idag!!
Corazón Latino-  vilket betyder latinskt hjärta. (lite spanska har jag lärt mig under mina tre år i undervsning hah)


hahaha om ni lyssnade märker ni att han inte är bra.

bildarbete..

CHA. Sitter i skolan med lilla lollo här bredvid mig. Hon sökte precis på orden "Smiling Chinese" på Google Bilder... Yeesss... Vi ska göra ett eget projekt och jag har ingen aning om vad jag vill göra!! Lite ångest. Ska nog fota tror jag, det är kul och det är jag faktiskt brAaaA på. Temat är Miljö... vilken miljö som helst.  Vill tänka lite globalt och kanske jobba om nationalekonomi och världen... Nu skrev Lollo precis in "Smiling Cheinese kid" på google bilder, jag måste gå. haahah, love. Ge mig idéer. <3

lagligt blond @ tv


          jaaaaag?


pensionärerNA

heeeeei, har precis kommit hem från kyrkan hahhahah, från alla pensionärer och all mat.
Hahhaha det var jag, Erik UDden, Felicia, Seggan och Ekerös pensionärer! Oh ye. Men vi hade trevligt.
Vi satt i vår egen lilla hörna och åt och snackade typ. Erik och Seggan är tydligen bästa kompisar med min pappa och ska åka med honom till Marocko på söndag.. Eh. Haha. Det först förätt sen varmrätt, men jag käka frukt istället, var mycket godare :) Sen så skulle det tävlas med ordspråk vilket erik var typ proffs på. Sen skulle man gissa psalmer och tjodderottaaandej. Vi satt på kanten som dom ända ungdomarna. Pensionäerna tyckte vi var j
ättetrevliga tror jag. Dom tyckt det var "SÅÅÅ ROLIGT att ungdomar var med" Vi kände väl inte riktigt samma sak. 

                              Pensionärsjävlar?
   
                                    Närrrå.

mitt år.

1. Höll du några av dina nyårslöften?
Jaaaaa faktiskt!

2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hhahahah N e j.

3. Dog någon som stod dig nära?
nej.

4. Vilka länder besökte du?
Italien två gånger. :)



5. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
hehe festivaaal :) och mer självkänsla! det behöver man alltid.

6. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
min konfirmation 22/5, och säkert många andra datum.

7. Vad var din största framgång 2010?
att jag jobbade på ica en månad!

8. Största misstaget?
min osäkerhet, Och att vi fick åka in till Astrid lindgrens sjukhus vid The voice konserten..

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkylningar hehe, men det får väl alla :)

10. Bästa köpet?
hmm.. min mobil, alla klädköp.

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och fika, bio och sånt där!

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaaaa.... Sommaren.


13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Part of it- Salem Al fakir, Fix U- coldplay, OMG- usher, I'm yours- jason mraz

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 Gladare!

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden, var ett väldigt bra år.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
festat hahhaha... herregud, blev lite mycket där ett tag. näääråå, men jag vet inte.

17. Hur tillbringade du julen?
Med familjen på Ekerö.

18. Blev du kär i år?
ehh... hmm... nja.. jo..  det kan nog mina vänner svara på... men Ja det blev jag nog..



19. Favoritprogram på TV?
Vänner, desperate housewives, cougar town.

20. Bästa boken du läste i år?
syskonkärlek.

21. Största musikaliska upptäckten?
oj! jag vet inte.. Att Bach går att sjunga.

22. Något du önskade dig och fick?
en mobil, thomas sabo grejer, en tv till rummet, och mer.

23. Något du önskade dig men inte fick?
jag fick allt jag ville tror jag.

24. Årets bästa film?
Harry Potter 7, remember me,

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var hemma och gick i skolan. Vi hade konsert på nybrokajen på min födelsedag och även gymnasievecka :o

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Bättre än föregående år.. lite mer personlig.

27. Vad fick dig att må bra?
mina vänner,,, och familj helt klart.
 

 

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson :ooOooO

29. Vem saknade du?
min släkt på min mammas sida.

30. De bästa nya människorna du träffade?
Konfa-och-kyrk människorna! ledarutbildningen :)

ha ha he he hä hä . . .

Hahhahahaha. ja. Jag har precis kommit hem från ekerös vildingliv hö hö hö.
Jag mötte upp Matilda ÅÅÅHS, Jossan G och Jossan H och sen stack vi hem til matilda. Efter en stund kom osc ar (heheh) och tobbe och senare Bartosz och sofia! Det var trevligt och .. galet hahha. Tobbe gjorde mackor med chokladsås och det kastades många apelsiner hahah! Ssen taggade vi ner till statoil ha ha ha och sen till GÅRN ......... oh ja. Typ min kväll. Var kult. Nu äter jag ballerina och kollar på nån konstig komedi på tv400,, tror den heter "extreme movie" den verkar konstiiig. ha en fortsatt bra lördagkväll <3
Jag såg även nu att Matilda ÅHS har facerapat mig, är jag förvånad? n e j. hehe puss.
Slänger in en extremt ful bild på mig själv. Det gäller att bjuda på sig själv eller hur?


sveriges skönaste tv-serie!




Den här underbara tv-serien satt jag och jozi och drogade igår kväll, hon inhandlade boxen med säsong 1 ! Såååå rolig, man skrattar non-stop. pusss.

no comment

Heeei. Har precis kommit hem från Joze och Sollentunaa,, Tittade även förbi Nyckelby där hennes farbror bor och jag joinade på deras släktkalas typ hahah! våldgästarN. Nu sitter jag och dricker te och kollar på teen mom på Mtv ! Ska kolla upp lite grejer för kvällen nu.  
Här; en bild från när vi träffade söta Freddie och hennes underbart skojjiga kusin Emma i fredags! 
  

harmlösa ekerö... ?

Hallå. Har inte bloggat på länge nu haft seeeeg uppdatering. Har haft massor för mig.. ! Idag har jag lekt i snön med Isabella hela dan hahaha, det var mys.

Men en annan sak som jag vill ta upp är mordet och mordförsöket som hönt på Ekerö. I förrgår kväll hände det ju något så tragiskt som att en kille som jag inte vill skriva namnet på här hittades mördad i ett radhus i Väsby... En flicka hittades också nästan mördad men vid liv i samma hus. Denna händelse har chockat hela Ekerö och det är så hemskt. Man tror att det är ett tragiskt relationsdrama som förekom. Det har varit på nyheterna och i tidningen. Det är obeskrivligt vad som hänt. Jag själv kunde nästan inte somna igår och jag blev faktiskt mer påverkad än jag trott. Killen var bara 17 år och tjejen bara 16... Killen gick också i Ekebyhovsskolan. Jag läste nu att polisen tror att det inte är någon annan inblandad, att det bara var de två i huset.  Att det här hänt på vår lilla ö... jag trodde Ekerö var totalt harmlöst. Det känns sjukt läskigt, för sånt här händer ju inte här på Ekerö... Men nu gjorde det de.

Vila i frid.

 

Länk: http://www.expressen.se/nyheter/1.2281969/inget-tyder-pa-att-fler-ar-inblandade


Ojoj..

Heey nu sitter jag har med jozephine och vi äter gurka med senap!! Hihi vi är så galna, men seriöst det är fett gott haha! Jag kan säga att jag mår rejält dåligt idag hehe om ni förstår vad jag menar. Men det var jättekul igår!! Supertrevligt folk. Måste vi göra om :) nu sitter vi och kollas på sällskapsresan hihi och planerar inför kvällen. Får se vad vi hittar på. <3

girls night out'

Heeeej. Nu sitter jag och gör det jag gjort hela dagen idag; Chattar och kollar på tv, ohye. Om typ nån timme eller två ska jag iväg till Röda stugan, som jag inte har någon aning om hur den ser ut eller var den ligger, för att ha en liten get-together med 'ekerö-chicksen' Felle, Gabbi, Freddi och några till :) Sover där också..
Nu ska jag nog gå ner till min fina kusin Anna! Ha en trevlig kv      &      Amelie

 hähä en halvful bild på moi från felicias dator!

aloha

CHAACHAAA. Idag skulle jag träffat Elice men nu blev det inte så för hon ska till Alperna klockan typ 6 i morronbitti så hon var tvungen att packaa. Nu sitter jag och kollar på My super sweet 16 och äter 'frukost'.
Har även fått ett brev från kyrkan idag där jag är inbjuden till "FEST!" hahah på söndag,, får se om jag går.

några episka bilder på mig och felle. hahahaha obeservera oseriösheten i det hela.



love


off to the movies

TjaTjOtJenaaa, Nu ska jag på bio! Och vi ska Narnia hahahaha, im such a geek.
Och en greej till er som läser denna blogg (inte så många) adda mig på twitter gärna! :)
http://twitter.com/#!/ameliereuter

fillefjonkan

Hahhahaha titta vad jag hittade i min mobil kameraalbum! fiíllefellefelle....

Felicia 

fint

Regina Spektor- Samson


emaaas tUMbLr-blogg

Åh måste bara tipsa om min snygga vän Emma Söderkvists blogg!! Hon skriver rooliga grejer, och på hennes blogg så publicerar hon också roliga och typ sanna citat som man känner igen sig i så mycket att det nästan är läskigt haha! 

www.emmasoderkvist.tumblr.com ♥

CHECK IT OUT.

Just because someone flirts with you, doesn’t mean they like you.
Just because
someone likes you, doesn’t mean they want to date you.
Just because
someone dates you, doesn’t mean they love you.
Just because
someone loves you, doesn’t mean they won’t hurt you

hemmakväll

Yoooo. Kollar nu på Arn på fyran. Har faktiskt aldrig sett dom filmerna förut för jag har alltid trott att dom suger. Men den här är faktiskt heeelt okej! :) Tror det är i tvåan i triologin.
Har precis kommit hem från en annan ekerö-bo vid namn emma. Vi kollade på Gossip Girl i några timmar och käkade fett med lidl-godis.
Men nu är jag hemma och ska försöka planera veckan lite planeringsgalen som jag är hahah.

Imorrn ska jag träffa joze, och senare i veckan ska vi förmooodligen åka upp till Dalarnas Dalar. Upp till min mormor & morfar, som jag inte träffat sen i somras, :(
AAaAaaAaH nu händer det massa hemska grejer i arnfilmen!! läskigt. bloggar kanske senare.
l o v e, amelie.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tror jag är kär.....

 

 





.....  i den här grabbens musik!
nattinatti, amelie

Mamma mia

Åh har precis kollat på underbara Mamma Mia. Det är nog världens bästa film och musikal! Loooove it. Får typ glädjerus när jag ser den :P man blir så glad och lycklig. Älskar att den är 'svensk' också.. hahha det äääär ju typ lite 'coolt' att några svenskar lyckats åstakommit nåt sååå bra! För filmen är bäääst. Abba ♥ 



   

XoXxoXOo amelie ♥


Happy new year!!

Gott nytt år!!! På dagen var jag med my epic friend i Bromma Blocks och shoppade, var mycket ruuliiigt. Men nu är det 2011 och herregud vad tiden går fort. Hade superkul med sophie och alla andra igår! Vi hade ett 30tal personer här hemma och vi hade jättetrevligt!! Det var 2 andra killar i vår ålder som också var feeett schyssta :) vi hade även STÖRSTA fyrverkeri-lådan! Det smäll typ i en kvart ;$ haha. Och...... NÄSTA ÅR FYLLER JAG 17 !!! ;)

RSS 2.0