hej livet

hej jag har typ slutat blogga vafan? en update om mitt liv iallafall. som flyter på underbart. just nu är livet bra. resan som typ förändrade mitt liv och går inte ens att beskriva hur underbar den var, bästa midsommaren med fredrika darling, och på tisdag blir det peace & love med massa roligt folk. är så taggad så jag spricker!!! IIIIIIH. den här sommaren är påväg at bliden bästa någonsin. hoppas er blir likadan, och så ta jag som kanske förstått en bloggpaus nu i sommar hehehe, illbe back bitches, ihöst då jävlar! men nu är det sommar och carpe diem som gäller. PUuUSUsusuSUUsuSUSusSssS!!!!!!!!!!

SO LONG WORLD

HI GUYYYYS!!!! sitter på arlanda nu ihihihohoho i VIP lounchen och chillar galet, älskar pappas business card :PppPpP HA DET AWESOME I SVERIGE, NU STICKER JAG I EN VECKA OCH LÄMNAR ALLA BEKYMMER, siciliyyy here i come! nu ska jag hämta te och bara ta det lugnt. iiiiiiiiiiiiiiiih hyper :DDDDDD PUSS!

all we can do is keep breathing

..vad kan man göra? fortsätt simma, fortsätt simma. klassresan var mysig, och vi gjorde mycket roligt! höghöjdsbana- klättring 20 m upp i träd.
vi sjöng jättemycket gammla låtar och satt på klipporna med gitarr och bara njöt av livet. men tankar, tankar som jag hatar kommer upp, tankar som sänker istället för höjer hela jag.
den här låten sjöng vi, börjar gråta när jag hör den, riktigt underbar.


try to party like us biatch

Hemma efter en jäkligt rolig seglingsresa!! Det var ett riktigt uppåtlift och jag mådde så bra av att bara vara ute på sjön och sitta vid fören och bara ta deet lugnt. Jag och Pernilla följde med amanda och hennes kompis karin på karins båt (en superfin rosa båt) och vi tog ut svängarna rejält. Vi seglade i åtta timmar igår, schiiize länge. Vi pumpade the voice och allt var så härligt. Vår slutdestination var Gräddö, utanför Norrtälje. Och dit kom vi typ vid åtta på kvällen, och där efter vattenpipa och grillning drog vi och mötte upp amandas kompisar marcus och herman från aaaabrrahamsbergsskolan. det var fiesta hos deras kompis felix! Det var asnaaajjsse. Och sköna människor ! Vetefan var jag hamna tillslut men jag, herman, andré och cissi blev inkastade i gäststugan. the rest is history hahaha. o.O
Det här var galet kuL. och imorrn är det klassresa... ska inte ljuga och säga att jag är taggad... kinda vill inte.
Detta kommer bli minnen,
sommaridyll.




puss på livet

Åh, vill verkligen bli bättre på att blogga. Men harseriöst ingen tid över, får fb-abstinens också :$
Idag har varit en trött dag. för alla. föööööör vi hade bal igår!!! Det var helt fantastiskt, otroligt. Alla var fina, obeskrivligt. Vi gick från skansens entré till högloftet, aj mina fötter säger jag bara. Minglet var supermysigt, och middagen också. Ah skulle vilja beskriva allt men det går inte. Undermiddagen sjöng och höll jättemånga tal, jättefint. och senare i "pauserna" stämde alla in i shosholoza, hahaha kärlek.
Var många som fotade och ska låna bilder av någon och lägga upp sen!!


RSS 2.0