Lights will guide you home,,

Åååh nu sitter jag här och har en abstinensminut och längtarlängtarlängtar till jag åka till USA.. Tänk att jag ska flytta (!) Till andra sidan atlanten om 1 och ett halvt år... Obeskrivligt. Kommer bli hur kul som helst tror jag och jag är supertaggaaaad. Jag som redan blandar svenska med engelska haha... och det hatar alla haha. (En hint till dig Louise) Jag har funderat vilken stat jag vill åka till .. :) och konstigt nog är ett av mina främsta val...... TEXAS! Är så fascinerad av hela kulturen och typ småstadskänslan.... Och man kan ju tycka det är konstigt eftersom jag redan bor på värsta lantisstället av alla; ekerö. ;) Imorgon är ett nytt år och det för mig ännu närmare Usa, möjligheternas land. <3 Pussokram alla fina,/ Amelie

moi












1. Vad är ditt mellan-namn?
Ingrid Marghareta

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Vet faktiskt inte... Kanske något lite mer vanligt.

3. Är du i ett förhållande nu? Nej..

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -

5. Har du haft ett seriöst förhållande? Njaaaeee.

6. Vem vet mest om dig? Min bästa kompis tror jag.

7. Vad gör du på fredagskvällar?förmodligen ute, eller med kompisar, panik om jag är hemma på en fredag

9. Bästa filmen du någonsin har sett? The notebook, givet.

10. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej.

11. Har du någonsin varit full? Ja.

12. Har du testat droger? Aldrig och  kommer aldrig att göra.

13. Röker du? Inte till vardags.

14. Snusar du? Nej.

15. Saknar du någon just nu? Ja.

16. Hur mår du idag? Bra faktiskt.

17. Bästa minnet från sommaren?
Jozes och mina galna händelser och midsommar i dalarna med freddie.

18. Ser du fram emot någonting just nu?
Sommaren och bättre tider.

19. Sköter du skolan? Jaså, men kan sköta mig bättre.

20. Har du fått ig på ett prov? Nej faktiskt aldrig :)

21. Har du spelat/spelar du i ett band? HAHAH jaaa i femman och sexan!! var med i minst 4 band.

22. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Åren när vi bodde utomlands, saknar de så.

23. Vilken va den värsta tiden då?
År 2009. 2010 har inte heller varit en dans på rosor direkt.. :/

24. Hur ofta gråter du? Ganska ofta.. Mer förut. Men gråta behöver inte va negativt, man får utlopp för alla jobbiga känslor vliket är bra.

25. Vad gör du när du mår dåligt? Är övertrevlig och jättesocial mot omvärlden,.. annars gråta, prata med kompisarrr och kollar på 'Vänner' ;)

26. Vilken klass går du i nu? 9E

27. Vilken skola? Adolf Fredriks Musikklasser!

28. Är du stolt över dig själv? Ibland ja, ibland nej.

29. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Min personlighet tror jag..

30. Vad får du ofta komplimanger för? Mina ögon och att jag är glad :)

31. Har du lätt att få folk att skratta? Jaaadå :D

32. Cider elller öl? Cider.

33. Har du några talanger? Har väl alla :)

34. Vet du om någon är kär i dig? Jag har mina spekulationer...

35. Vad står det i ditt senaste sms? Självfallet :)

36. Hur lång är du? 175 cm.

37. Hur mycket väger du? Mer än vad jag vill göra :p

38. Vilken storlek har du på kläderna? 34/36

39. Har du svarat ärligt? of course.


15 år på landet, ville inte va den som blev kvar

Sitter nu och förfryser till döds vid träkvista, vantar på att pappa ska komma och hämta mig... För ut till mig gåre ju som sagt inga jävla bussar! :$ ibland hatar jag ekerö.

Hej jag borde heta kaos

Tjabba tjena hallå. mobilbloggar, orkar inte logga in på min data som ändå bara dampar heeela tiden -.- nu ska jag fixa mig och sminka mig sen så ska jag få skjuts till bussen (hahaha japp welcome to the suit life of mine) för att sen åka in till stan och träffa underbara tjejer! Vi ska äta middag och sen ska vi se Easy A som går på sergel vid 7 tiden! Kommer bli jättekul tror jag. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än... Men det hittar jag nog på snart :) puss och ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

Sova är överskattat... Elllleeeerr...??

Nu är klockan 03:40 och jag kan inte sova. Vaknade tyyyp efter halv ett idag, inte så bra om man vill gå och lägga sig i tid. Vad kan man göra för att sooovaaaaa... kan verkligen inte!! Har försökt allt, facebook suger, tv suger och har duschat kl 3 på (morgonen) typ det som finns att göra. juste man kan ju SOVA också.. men det gååååår intee.. :( sadness. Nu ska jag kolla på vänner och kolla om jag somnar till det. ZzzzZzZZZzz// Amelie


                                    t r ö t t   c h e e e y
                                    hej jag vill sova

cccccurly


jag vill ha lockigt hår... ♥

@ Jozes

HhhHHhola! Aj. jag har ont i fötterna. Har shoppat HELA dagen med jozephine och det har satt sina spår. Har köpt massooor med fina grejoor. Bl.a kick-ass snygga underkläder och lite tröjor och sånt, och juste ja, Jag är shoppinggalen. Bytte också lite julklappar dryg som jag är he he he. En locktång mot en annan som heter Babyliss Easy Curl. i loooove it. Så nu har jag håret fullt med lockar, är som "brunett-lock"? Jag och joze är i Sollentuna nu och flummar som vanligt. Har även fått en julklapp av henne, en jäääättefin ram med foton på oss, och lite annat, blev jätteglad. Och hon fick självklart julklapp av moi också. Juste vi har klippt hennes hår hahaha.. det blev lite snett så nu rättar hennes mamma till vårt lilla verk. Hoppas ni har en fin kväll,, fred & kärlek.

ja jag rimmar på från undergroundnivå

Heeeeeeei. NYÅRRR på fredag. jag taggar jag taggar. Sitter och lyssnar på mikrofånkåt av septemeber och vet ännu inte riktigt vad jag hittar på. Kan hända att jag i högsta grad har utegångsförbud men jag hoppar han har glömt det min papi. Vi ska ha nyårsfest hemma som vi brukar ha, och det kommer väl typ 40-50 pers och det är ju faktiskt trevligt! Massa ungdomar :) Men jag vill gärna gå ut på nyår. Men vi får se hur det blir med den saken.

Jag har tänkt lite över vad jag ska ha på mig, har egentligen en hel drös klänningar men jag vill ha en ny hihi.. Hoppas på ett mellandagsrea fynd! Och till dig FELICIA, du är underbar och hur bra dom helst, förstå det.




peace out,  ♥

det strålar en stjärna (eller många)

Klockan är snart två och jag kan inte sova.. Sitter och chattar med underbara Felicia och vi snackar just nu om förbjudna grejer hooho! Mycket interessant. Elllleeer...?? Haha Jag har lite panik här på landet, har nämligen ingen kalender och planeringfreak som jag är så är det inte bra. Hatar att inte kunna kolla vad jag ska göra och inte ha något bestämt!
Men under lovet ska jag vara mycket med vänner. Planerade med emzor (utan min kalender dock!) att träffa tjejerna nån dag nästa vecka, och sen har jag och wonderbaren Emma S bestämt en helkväll med "andra" tjejgänget på onsdag! Kommer bli super tror jag.
Sen så ska jag såklart träffa bästis joze nån dag under lovet. Jag är så glad att jag har så underbara vänner. Ni som jag skrev om och mångamånga fler
Nej nu ska jag .... inte sova! utan kolla på min nya Sex and the City 2 film som jag fick av papi i julklapp! älskarälskarälskar den serien.


-

 
            JULDAGEN 2009                                                        JULDAGEN 2010

                                                        någon skillnad eller inte?


Juldagen

Sitter på mitt stökiga rum och facebookar och chattar med lite folks. Håller på att plocka upp min nya TV! Som jag fick av min padre igår :) Fick massor med fina saker. Idag har jag bara varfit med min älskade kusin Anna,och vi har drogat Desperate Housewives hela dan. mys. Nu har vår familj Juldagsmiddag med min fina familj och vi har ätit typ nån stek. Helt okej. ♥

 
Hahaha ursäkta den halvt oseriösa bilden pallade inte vara seriös. Som jag är så himla ofta... Elleeeer?? Hehe. Vad fick ni i julklapp?

Mysiga jullåtar som bara kan beskrivas genom att lyssna på dem ♥




 

Jag är ju då kääär i amerikanska gamla jullåtar som ni kanske märker hehe. Ha en mysig kväll ♥


Julen är här.

CHA CHA BLOGEENNN. är lite hooked up på ung & bortskämd haha..
Har nu försökt skriva typ 3 inlägg som antingen raderats eller inte kommit upp på bloggen. jo jag vet, fail. Jag har äääntligen jullov.
Efter avslutningen var jag med lite kompisar och sen fikade jag och Elice och sen åkte vi hem till henne i bromma! Efter det var jag med Jozephine som sov hos mig, vi skulle dragit ut men vi hann inte... :/

Nu har vi haft mini-julafton här hemma hos oss, och jag har fått finfinfinfaaa paket! :)
Thomas Sabo armand och berlocket och andra smycken och pengar! love it.
Ikväll kommer min älskade kusin Anna hem från Lund, och imorrn är det julafton. livet leker. Saknar bara en viss person som jag egentligen inte borde sakna.. och jag hatar att jag saknar dig.. men det gör jag. Mycket.. så det gör ont. Men inte deppa nu, detta kommer bli en mysig jul ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0