I'll be there for you

torsdagsångest, nytt fenomen? nu ska jag kolla på vänner. bästa terapin i världen alltså. (Btw bilden påminner mig fett om mayii, its for you.) kram och godnatt.


play it loud

19/20 PÅ SÅNGPROVET TILL KG!!!! im fllyyyinggg!!!


sleep all day and sleep all night..

JAG ÄR TRÖÖÖTT.


love is everywere there, that's why i love it.

Kom precis hem från ungdomskvällen. Var riktigt mysigt som vanligt, älskar verkligen kyrkan, mäniskorna är precis som jag och jag känner mig verkligen hemma. jag är mig själv till tåspetsarna och det känns alltid så bra att vara där, där mår jag nog som bäst. Hälsade och pratade med typ alla först, sen busade jag och Andreas runt och flummade som vanligt haha :P Sen satt vi och snackade med Jesper och Melker sista tiden, var skitkul.
Nu blir det Grey's Anatomy och té. puss.


i want caaandy

HOme alooone. Åh ångest över helgen, hoppas verkligen det dyker upp nåt snart. Jag taggar på helg som vaanligt haha,, Idag var en väldigt osoft dag till en början. Tågen var så seena och det var fullt på varenda! (Det var en person som tagit självmord vid medborgarplatsen :o så hemskt.) Så jag, mariam, och sofia kom sent och fick inte göra biologi nationella :@ Sen flöt dagen på finfint.
Just nu är jag trööött och jättesugen på godis! Abstineeens av godis på typ 5 dar, inte okej.


just gotta love him

 

HAHA.


the middle

Pratar med Elice i tele, hon är underlig hon, gör bort sig totalt in public, hahaha klockers vännen ♥  Nu börjar typ ett av det roligaste programmen jag sett på tv; The Middle. Typisk amerikansk familj och deras problem vardag, det är sååå kul. (och storebrorsan i familjen, Axl är fett snygg) Och lillebrorsan är så jävla gullig, dör, så skön! kollakollakolla. känner igen mig från min familjsituation med deras problem haha. illa.


 

-


det är okej att gråta, det är okej att le


nu är det jul igen?

Hemma från Blackan Estet Insök! Gick faktiskt superbra :DD och dom såg nöjda ut, så det var ju bra. Spelade piano, gitarr och sjöng. Vi har ju haft studiedag idag, vilket varit underbart, sov till 11. Vilket jag behövde blevv så himla trött efter klockomställningen. 
Och fan fär snön!!! vill inte, orkar inte.


cant stop thinkin' bout' ya

Hola manzana! som gabbs brukar säga. Nu sitter jag och watchar filmmm, och har det mysigt och pratar med bästa julia.  Skolan idag ja.. har aldrig varit såå trött i skolan som jag var idag! sommartiden som spökar? Sov hela bussresan hem x) Ska försöka fixa designen på bloggen nu också så det blir lite nytt! :)
Och justee... RIP min enter-tangent :(( den har lossnat och är död.
Nu----> design! hoppas alla haft en fin måndag, och inte en för trött en!



shit that blows

 


-

Lite pics från gabbis kamera från igår!




mycket trevligt kalaas! har inga andra bilder just nu hehe, gabbs skicka bara några stycken, fett ego jag känner mig :$

give it to me

Vi har 75-års fekke här hemma! Farmor fyller år och det är typ 150 pers här .. och jag har hjälpt till. mat från vänster, vin in från höger, ohyes.
Var på en mysig tjejmiddag hos emma och fredrika igår, tack tjejer! Nu pratar jag med min galning julia och spelar nintendo med min lill-kusin samtidigt haha, vill ut och springa idag men det är ju så kallt ute :(
Usch fyfan jag måste verkligen träna, ångest.

vill ha helg igen, bring it back.


igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

Sitter och facebookar lite nu.. och kollar på tv och har the voice på högsta volym haha!
Ska nu börja göra mig iordning till ikväll, ska nämligen på middag hos fredrika och emma s! Ska blir mysigt med en hemmakväll fast ändå borta! hehe. ska också slå in lite pressenter nu h0h0. 
Ska nog ha på mig svarta kläder med smycken! kan visa senare med bilder på bloggen :)
nu ska jag fixa mig! puss, ha en bra lördag.

  

upptäckte en sak idag.. mycket har hänt på 2 år.


party like we do

Hahaha blogrape från julia, tackytacky <3
Igår var vi på magasin 15! tack prenilla, tove, julia, felicia för en underbart skojig kväll! iaf vissa delar. Musiken var verkligen jättedålig och dom spelade få låtar man kände igen och kunde typ sjunga till :/ Men det var en lyckad kväll! sen åkte jg hem till juliaAaaA och på nåt sätt blev felicia borttappad.. vet inte rikitgt vad som hände där egentligen, men det fixade sig.. Träffade även på massa folk man kände, haffarN jesper, olivia tessi och lollo med fler!
Fast lite fail var festen, slutade typ 1,5 tim för tidigt haha.
Nu ska jag åka och handla med pappa, hejjrå, kramiz.

 

partyheztar

Sitter hemma hos jullan och vi har precis käkat middag med hennes ubergulliga familj! känner mig som värsta stammisen här alltså. nu gör vi oss i ordning och ska först kanske in p¨å förkrök på st eriksplan, och sen ska vi senare ikväll till magasin 15 i bromma! kommer bli ruuligt. ha en rolig fredag, och helg. jag har INGA skolbörcker med mig hem så jag ska va fri! PUSS!
JULIA ÄR BÄST!


Åh vi är aik, och alltid ska vi segra

kom precis hem från vår konsert vi hade på skeppsholmen! Gick faktiskt oväntat bra. Vi sjönbg masssaaa olika konstiga sånger. bla AIK låten.. hahah som killarna sjöng, var riktigt kul.  Hihi innan gick hela klassen och körklassen iväg för att äta middag, vi hamnade typ alla på samma ställe, norrmalmstorg donken, standard ♥ kommer faktiskt sakna vår klass.. galen och skum, och underbar på nåt sätt.



vi gillart.


dunno

 

 

Hahaha dog när jag läste denna på felicias nya tumblr, den stämde så perfekt, prickade alla punkter.. www. fashionandsadomasochism.tumblr.com är hennes snygga blogg!
Åh glömde skriva omdet fina vädret. nu är det verkligen vår. jag komemr seriöst avlida om det står i tidningen att det kommer mer snö, can't take it no more </3 Man blir så lycklig av hur ljust det är ute, och faktumet att det är 6 grader ute kl 9 på kvällen gör det inte sämre!

Snart kommer sommaren med grillning, utekvällar och bara roligt.   


desperata hemmafruarna!

  

Pluggat biologi i två timmar och kan nu i princip allt. nästan! Nu kollar jag på desperate housewives med en kopp te, åh vad jag älskar det programmet. inte alls överskattat.
Var också i kyrkan på konfamötesak.. vi gjorde typ nada.
nu har tvn all attention. pusss.


all the crazy shit

sjuk idag, yyyrsel. snart blir det att åka till konfagruppen iaf. nu ska jag återgå till biologin, snabbt inlägg och ganska onödigt :x


nyfärgat hår.

puss hoppas alla har en bra tisdag, ikväll taggaaaar vi desperate housewifes!!!

se mig som den jag är

Försöker plugga. Går sådär om man säger så. kör en liten rolig sak istället.

10 saker du kanske inte visste om mig:

1. jag struntar i om folk tycker jag är översocial
2. jag har skrivit dagbok lite då och då sen jag var 5 år
3. jag har dåligt självförtroende
4. jag är olika när jag är med olika människor, helt olika
5. jag längtar till en ny klass och gymnasiet
6. jag tål inte dryga människor
7. jag hatar facebook, hatar. det ger bara nedsatt humör.
8. jag har ångest över framtiden och hur mitt liv kommer se ut.
9. jag vill flytta tillbaka till Asien
10. det har fortfarande inte gått upp för mig att jag har skilda föräldrar.

nu vet ni kanske lite mer om mig. lite negativa fakta dårå, imorrn kommer det positiva haha. hugzy.


the ovster.

Säger godnatt för idag. varit lite depp-dag. bortsett från solsidan, som det var sista avsnittet på ju! kommer sakna "the ooovster" så det kommer göra ont :(
På söndagar får man så mycket tid att tänka och det uppskattar jag inte.. blir lätt rastlös och vill att saker händer, så när man får så pass mycket tid att fundera så överanalyserar man oftast grejer som kanske inte är riktigt sanna eller inte hör till realiteten, vad vet jag. Haha, blir lite som 'dagens diss' denna betänketid att analysera och tänka för mycket så man hänger upp sig på saker. Speciellt deppig blir man tycker jag när man sitter vid datan och styrs av facebook eller liknande, man glömmer bort verkligheten och att det är det som betyder något, inte hur många man chattar med. realia, people, glöm inte det. dubbelmoral från min sida kanske, men när jag vet att jag inte kan uppmuntra mig själv kan jag uppmuntra andra. som felicia gör, tack älsklingen, du får mig att må bra.
Nu har jag precis laddat ner soundtracket till "tarzan" som min brorsa visade mig, snacka om nostalgi på hög nivå.

 

puss och godnatt. glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.


BIG LIKE

         


åh kolla på dessa fina berlocker! Thomas Sabo måste vara ett geni. vill haaaaaa. synd bara att dom ska va så dyra. får önska mig i typ namnsdag/vet inte pressent eftersom jag inte fyller år förrän om typ 9 mån haha.

im alive

Holaaaa. vilken dålig uppdatering jag vet! fy skäms.
Har precis kommit hem från söndagslunch hos farmor och farfar, och är nu rejält trött... Var ju tvungen att ha söndagsskola imorse tjohooo.. Men hade världens bästa kväll igår iaf, jättelyckat! Hhahaha fredrika spåraRN ♥
Jag, Pernilla och Fredrika var alltså på fest i Solsidan igår! så jävla coolt eller hur? riktiga solsidan liksom.
Så vi bönder tog oss från Ekerö till Saltsjö-baden till en kille som hette "ripe" ! Vi mötte upp Gustav och hans tre kompisar, som jag inte riktigt kommer ihåg allas namn på.. hehe, jesper och sam! det är väl dom..  Sen var det fest hos han ripe som bodde i världens finaste hus. Och människorna där var gal1 sköna. Saltispeeeeps.
Vi kom till brommaplan vid halv-fucking-fyra och käkade kebab haha! dräggigttttt, likelike.

  

Nu ska jag forhoppningsvis snart ut och springa med fina flikkorrr! och sen är det ju solsidan på tv hihi. puss

it is a game we play.

Precis kommit hem från fika hos faster, var jättemysigt. Haha fan va min familj är knasig.
nu ska jag hjälpa pappa med middaaan duktig flikkka här! puss-

  

halv åtta hos MIG

Hej alla glada! Glömde att berätta en rolig sak igår! I onsdags så hade vi tv-inspelning hemma hos moi! Nämligeeeen "Halv åtta hos mig" typ nån "kändisversion" var här och spelade in :) Min pappas kusins fru och vän till familjen är Malena Ivarsson hehe, känd som sexolog i tv.. yihha! Men hon är verkligen väärldens coolaste! Så underbar. Men dom ville i af  va här i huset!
Hihihii så Mange Schmidt var bl.a här och filurade i onsdags!

 



what's not to love?

HAHAHA. dööör så kul. charlie sheen ett fyllo med inget liv numera, men man kan inte hjälpa att älska honom i 2 1/2 men.. som han nu fått sparken från.. undra varför... den här videon är värd två minuter av din tid. kollakollakolla haha!

on the floor

Ett matteprov idag, one to go! Sen åkte typ halva klassen med samma tunnelbana orkar inte räkna upp alla h3h3. Sen går ju nästan alla av i Alvik och så är det bara några få lantisar + axel som åker vidare ;) thats our life. Imorrn är det fredag och då blireee kulT! förhoppningsvis. Är lite okreativ idag så bjuder på en bra låt som man taggar till hihi, (fillefjonkis) Nu blir det frukt och mattebok. puss på alla.

jag brinner för det här permanent

Deppinlägg jag haft om skolan alltså! Har mina stunder märker jag. Idag hade vi Nationella i biologi.. fan vad svårt det var, men det gick BRA :) Nu ska jag hem till min faster så blir ingen bloggning ikväll. Ska plugga! Snabbinlägg och väldigt onödigt. Ha en awesome onsdag.

this is for

Konserten gick bra! Jag har pluggat i två timmar! Man kan inte sänka sig i nationella provet! Jag har världens bästa vänner! Humörssvängningar AB. Men det känns faktiskt bättre nu när jag tagit tag mig i mitt pluggande. Imorgon ska jag sova hos min fina faster i stan för att plugga ordentligt med matte. Occccch fick reda på den ROLIGASTE saken från min vän Julia precis, baby<3 hemlis, men fan vad tagg hihi!!
Nu ska jag sova. LYCKA TILL ALLA NIOR IMORGON, NI ÄR ALLA AWESOME OCH VI KOMMER KLARA DEN HÄR TERMINEN. det vet jag.

awesome bild från i lördags, var supermys hos felicia. Vackra flickor. (bild tagen från beestis felicias blogg, www.feliciaenglert.blogg.se )


school's out

Jag orkar inte plugget, inte skola inte LÄRDOM. Imorgon är det nationella prov i biologi. YIPPE! Och sen två matteprov, som jag älskaaar. Jag satt och ropade till min mattebok igår i förtvivlan, "jag vill inte jag vill inte jag KAN ju inte" Hehehe, nejnej inte alls schitzo. skolan är så rolig. ♥
gud vad jag klagar!



nu ska jag ha konsert,, åh hoppas det går bra.


im a wild child, baby

HeEYyEY. Ångestmåndag blev det istället! Kanske för att jag hade en så bra söndag. Somliga straffar Gud genast :$
Jag har försökt plugga matte men det gååår verkligen inte, jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!
Och imorgon ligger allt fokus på biologi, nationella i NO på onsdag. tjoho. Jag orkar inte skolan, det tar livet av mig :( Jag vill ha helg och ha roligt! Jag älskar att ha roligt, det är så roligt. Okej flummtjej som är trött här ^^
NU, återgå till ångestmatten. Deppinlägg, hoppas jag inte smittar av mig! love.

JAG VILL HA HELG, TACK!


äventyr

Blev faktiskt en bra och mysig söndag! Åkte in till Ekerö "city" haha vid 5 tiden och sen så var jag, fille, och gabbs ute och powerwalkade och äventyrade i två timmar tjoho! Fan vad duktiga vi var tjejer! Det var jättenaaiiz att springa, och man blev så härligt trött efteråt.
Sen var det solsidan och gulashsoppa och hemlagat bröd. mys. Hahaha Oves 40-års skiva, så klockers!! Nu sitter jag och kollar på pretty woman på 5an och har faktiskt pluggat matte, stolt! Nu ska jag snart sova, skola imorgon och schemafri-dag som innebär två timmars fuc*ing spanska.. Nattinatti.

 

 

Nya träningskläder= motivation!


run forest, run!

Har suttit och degat hela dagen, inte okej! borde ha pluggat men aaahhh har inte gjort det :@@ f*ck.
Nu ska jag möta upp felicia snart och kanske gabbbbs och vi ska powerwalka! Det är awesome, är faktiskt taggad, plus, jag har nya träinngskläder som morfar har köpt till mig haha! Seeeen ikväll, har gabbzz och jag feta planer hihi, top secret. Nu ska jag fixa mig, ni som bara sitter inne, upp och skaka rumpan! ut med er h3h3.

Nu jävlar gäller beach 2011!
  


lever för helgen

 

Söndag. Jag förstår nu hur mycket jag älskar helg. Nu sitter jag och kollar på Life of Ryan marathon på Mtv och bah chiillar, döör hur snygg Ryan är. Satt och geekade min systers nintendo mario bros för en stund sedan i brist på saker att göra haha!
Jag funderar på att dra ut och springa och träna lite.. men jag känner att jag fortfarande är lite förkyld och vill verkligen inte bli sjuk igen, det var helvetet! Men vafan man måste ju röra på sig! dubbelmoral? :3
Jag måste plugga matte också.. Fan. Har nationella prov i biologi och två matteprov nästa vecka.. im so excited!
Nu blev det ett långt inlägg.. hoppas nån orkar läsa hela iaf hehe. Uppdaterar snart, puss.

i will be in the club

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan då! Svenska folket suger ju!! Danny skulle ha vunnit, den vackra homosapien.
Eric SA-AADE förtjänade det inte, i will be popular, nej eric, nej.
Hade en mysig kväll med Emma S, Emma C, Felicia och min cuttar-Gabbi var supermys! Även om vi pekade fuck-you åt tv'n när fel låt vann. J
ag tyckte btw The Moniker var fett bra ju, satte sig på huvudet direkt! Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, är så sjukt trött! Hoppas alla haft en fin helg, imorgon kommer veckans ångest dag, har ångest redan nu :$ Aja, det blir vad man gör det till! puss ♥


yep, i could just spread him on a cracker. Den riktiga vinnaren!


i wish i could switch off feelings

 



save us

Dålig uppdatering jag vet! Igår var det "fest" i nacka hahah, var helt okej. Åkte först hem till Julia och sen träffade vi Felicia och Pernilla och åkte sen. Det var lite folk där som jag träffat förut och nya männsikor. Någon spårade, någon haffade och någon hade kul! Yiha. Resten får ni fundera över!

Ville bara lätta på hjärtat om det här som hänt i Japan. Som nog alla har hört har det varit en stor naturkatastrof i form av en tsumani som svept in över Tokyo och förstört och ödelagt landsbygden.
Jag satt i caféet i skolan och såg på tv'n där på morgonen om vad som hände, och jag kände mig så hjälplös! Att något sånt händer på andra sidan jorden som tar människors liv och jag kan inte göra någonting, ingen kan? Jag hoppas verkligen att tsunamin inte blir som den 2004, och att den inte fortsätter ned mot Indonesien och Malaysia, som dom sa att den nog skulle göra. Hjälplösheten är värst. Pray for the world.


we are the world


heztiz

NU ÄR JAG HOS JULIA JAAAAAAAAO, OCH SKA ÅKA TILL NACKA! PARTYHEZTAR TAGGAR. PUSS!

tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-harD




Imorgon är det fredaaaag, untzuntzuntz= fiesta! Får se var det blir, kanske blir det Nacka! Älskar helg och har ingen ångest, gjort alla läxor, lite stolt. Vi har ju solosångsprojetkt imorgon och jag kan inte min sång helt utantill, solosångsprojekt är när alla får ett häfte med låtar som läraren valt och i detta fall, låtar som ingen känner igen haha. Men iaf. Hoppas alla får en awesome fredag!


im that chick

Hemma. Snökaos igen? i hope not.
Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga so som ska vara inlämnad imorgon, som tur var är det bara g-delen!
Det har varit en kortis dag och vi slutade halv tre, så skönt. fast vi har lunch kl 1 och det är mindre kul ;)

Hääär har ni en låt som jag lyssnat sönder idag, den är så bra, tagglåt!

 


16 n pregnant

Is watching Teen Mom.. Fan vad jag vill ha engelska som förstaspråk! Teen mom, massa intriger och bråk. Tänk att vara tonårsmamma, gud vad jobbigt. Min morfars bror och han fru fick barn när dom var 15 ! Och dom har levt tillsammans sen dess och nu är dom typ 70.. lite häftigt! Men jag tror inte jag ska satsa på tonårsmamma, ingen bra idé, men ett väldigt bra program!


fan också


ibland saknar jag dig crazy kid.


in the club,club oh oh

CHAHCA BLOGGEN IDAG VAR DANNY I SKOLAN UNTZUNTZUNTZ. (där fick ni er hyperventillation emma,clarre, maja, siri och alla andra) Han skulle kommit in på vår musiklektion men han hann inteee, men han var i ett av våra klassrum haha. och sjuorna dom patetiska små sjuorna stod utanför med idolbilder och ville ha autografer... töntar. bara för att klargöra har danny gått på skolan och kommer inte dit heeelt rand0m.

 

Yealous much?

hehe driv. nu ska jag plugga matte D: mindre roligt. puss!


im blue dabadedabedaaa




och nu -----> kolla sommarjobb, och träna musikteori vilket jag hatar! Kgs teoridel imorrn :$ meeen pappa har köpt semlor hihi så jag klarar mig nog.. om jag orkar äta, har precis tryckt i mig en skål med yougurt och flingor :$

hiihihoho



Maja till dig, du som är fjärd och spegel! Tyckte att den här bilden reflekterade oss i skolan ganska bra, fast i liten skala då. såklart. pussen.

lalalalalala

Hahahahahahaha fyfan vad solsidan är roligt.

"Är du lite myssugen, älskling?"
"Mmmm aaa om det går snabbt så...."

Och Fredde och Mickans nuude-chock, min familj satt i tårar av skratt!
Ett uberslut på en bra söndag!!


C Y P E R N JARRÅ!

JAAAAAAAAAAAAAA!!! Vi ska förmodligen åka till Cypern i början av maj, alltså om 8 veckor!
Som jag längtat ♥ värme, annat klimat, sol, ingen skola. 1 vecka av frihet! Jag var i Cypern 2006 men ska bli kul att åka dit igen!! Ett annat alternativ som vi har att åka till är Turkiet, men jag vill till denna underbara ö.



HIT SKA JAG KANSKE ! TAGGAR.


on the floor !

Kom hem ifrån Dalarna idag! var så sjukt mycket folk på tåget så det var tur att jag hade sittplats !
Har preccis varit och frossat i onyttigheter hos min faster som hade fika nere hos dem :)



Nu på eftermiddan har jag inte gjort mycket, städat och dansat runt till "On the floor" med Jennifer Lopez, feat Pitbull, älskar låten! Så himla bra, dansframkallande.


a secret place


randon citAt. Nu ska jag snart packa för att åka till dalarna till mormor och morfar.. är trött på att ha tråkigt hemma, så varför inte vara sjuk och ha tråkigt där? snart är sportlovet slut, uscchzhz. söndagsångest på en fredag, a big no no. får se om jag orkar blogga när jag är i avesta, annars blir det i övermorgon.

take care alla fina :*


avatar-känsla..

åh denna låt. den får en att känna sig som om allt är möjligt. som om man flyger.

get me outta this mess !

CHACHA. fett tråkig bloggen har blivit :$$ inte okej. ska bli bättre, lovar!
Schise, har suttit hemma hela dagen och haft trååk och kollat på vänner. det är bättre idag och jag kan stå upp och gå iaf haha, alltid något. men känner att jag inte kan göra nååånting, kan inte gå ut för då blir jag mer sjuk, kan inte träffa några kompisar! så jävla trist. hatar att va sjuk :(
Ska förmodligen åka till mormor och morfar ikväll, har liksom inget bättre för mig eftersom jag verkligen inte kan gå ut. Åka upp och plugga. typiskt att det här skulle hända på sportlovet!
Men jag taggar för nästa helg, jullan jag och felicia! och älta människorna ....

bokstavligt sliten tjej


'''

                        

                                             little truths-


i'd like to make myself belive

nu kommer våren ♥


sjuklinG

Hej förlåt för jättedålig uppdatering dom senaste dgarna. har legat och sovit hela dan och livnärt mig på alvedon, är jättesjuk. hoppas alla har ett bra sportlov!



världens bästa 'vänner' håller mig vid liv haha!

'





rand0m pics. ska kolla på the social network nu.. nån som sett den?


<3

Kom hem från backen för en stund sen, var ju sista dan idag, lite sorgligt :( Kommer sakna alla barn så mycket! Eddie och Neo hahahah åh dom är dom underbaraste tvillingarna i världen, dom körde på i 5 timmar i sträck typ med en paus och körde samma backe om och om igen, upp i knappliften, försöker svänga och ner igen. Och så fort dom ramlade så var det inga sura miner utan upp igen. Och varje gång dom ser ropar dom "HEJ HEEEJ" och är jätteglada, kommer sakna dom små lurifaxarna! Och såklart alla andra barn också, lite stolt lärde mig typ seriöst alla 40 barnens namn!



nu sitter jag och äter oreos och dricker té, är ju sjuk... :$ pusss.