in the djungel

Hejtjotja! Är fortfarande i EXTAS! Var ju på Djungelboken igår och det var seriöst. det. bästa. jag. sett. Den var sååååå rolig! Det handlade om mowgli som typ uppfostrades av "vargar" och var ganska annorlunda än den riktiga storyn.
En ung, vilsen kille i Stockholm som bara försöker hitta sin plats i världen. Han är adopterad och vet ingenting om var han kommer ifrån, och när tigern Shere Khan börjar driva på en politik som säger "utrota människan" hör han inte längre hemma där han vuxit upp.
Pjäsen utspelar sig på plattan, många år framåt i tiden när pelarna som håller den uppe har rasat samman och människorna i Stockholm sedan länge flytt därifrån.

Mowgli var förövrigt en grym skådespelare och så var han sötsötsöt. Det handlade liksom om olika djur fast dom inte liknade djur. tex björnen Baluoo hade träningsoverall och gigantiska boxningshandskar haha!
Dom roliagste karaktärerna var nog ändå "aporna" som var två UBERroliga killar som var stureplanssnubbar med Ralph Lauren skjorta, färgaade uppvikta chinos, och kavaj och dom skröt alltid om att dom här kläderna kostade farsan typ flera kiiiiiiiiiilo bananer AHAAAA. Joppe och Noppe som dom hette var ärligt förerställningens höjdpunkt och alla ungdomar satt och skrattade föreställningen igenom. en scen var så här tex:

Joppe: men vad heter du då pyysen?
Mowgli: mowgli heter jag..
Noppe och joppe: aaaaaaaahahahhhaha MOOoOOoWgli, du måste skoja
Mowgli: Vad heter ni?
Joppe: Okej Noppe vi kör.

(en sång med dans gjorde dom sen)

Vi är joppe och nonononnooppe vi är snygga, smarta, och N A A A JJJSA.
i wanna know your nameenamenamenamenamee....nananannana

Okej jag förstår om inte fattar noll, man måste nog varit där för att fatta, men jag är fan seriöst KÄR joppe och noppe <3

 Joppe och noppe <333 med Mowgli i mitten när dom gjort om honom till schtekare.



                           Baloooo och sexyy Bagheera!
 

                                SE DJUNGELBOKEN, ALLA!


Kommentarer
Postat av: Josephine

SV. åhhh, tack snälla! :D Vad glad jag blir! :D

2011-01-23 @ 16:44:18
URL: http://bellevous.blogg.se/
Postat av: Fredrika

haha verkar ju urrolig :D<33333

2011-01-23 @ 20:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0