hej världen

Oj.. inte bloggat på lääänge. Jag har tagit och atr en liten bloggpaus just nu, min data funkar inte och får därför använda pappas :/ Men jag har haft vääärldens bästa påsklov!! bortsett från att jag blev grounded första dan.. Tack alla fina vänner som gjorde lovet så bra ♥
Alla får ha det så bra så länge, och alla nior, vi klaaarar det här. skollivet suger, men vafan 5 veckor kvar sen är det ö v e r, och jag kunde inte va lyckligare.
Kram sålänge, xoxo amelie

simply the best

 Jeetemysig grillkväll igår vid busviken! gick tidigt, åkte till jungfrusund och åt middag med pappa axel och sophie på marinan, trevligt. Ikväll träffade jag pernilla och hennes kompis amanda och diana och vi skulle grilla i rålis, men eftersom jag är freakin' grounded så dróg jag vid 8!

Nu har jag varit nere hos bästa lund-kusinen i världen, anna. vi gick en lång promenad och satte oss på alla höbalar och kollade på stjärnor och pratade. hur mys som helst. jag har världens bästa kusin, i bet ya'll.
Nu ska jag packa lite grejer för imorrn, ska ta kvart i åtta tåget upp till dalarna för firande av morfars födelsedag och påsken! Puss.




stay this simple

Inne i stan och fixat massa ärenden, skönt att ha det gjort. Fikade även med Jozephine på espresso house en snabbis. Nu blire grilltajm med härligt folk i Busviken! det går bra nu, kompis det går bra nu.


stay this simple

Inne i stan och fixat massa ärenden, skönt att ha det gjort. Fikade även med Jozephine på espresso house en snabbis. Nu blire grilltajm med härligt folk i Busviken! det går bra nu, kompis det går bra nu.


til the world ends

Ätit lunch med söta freddie inne i stan idag, var jättetrevligt! och det var lite kallare idag :(
Sen hamnade jag hemma och sov bästa powernapen på länge. Sen powerwalkade jag en timme, och nu har jag pratat med mina pinglor på facebook. Bla min Fekkeeesiss per-nils galningen.



baby, i was born this way

Jag vaknar tidigt varje dag!!! vaknade vid sju för då lyyyste solen in i mitt rum :$ jag vill sooova. Snaert ska jag ta bussen in till bp och möta fredrika och vi ska gå på stan och catcha up lite, senare har jag inga planer! freddie har match vid tre och måste gå vid två så jag får hitta på något.


mitt i-landsproblem at the moment.


så mycket bättre

Ojoj lång rolig dag! Jag och Pernilla åkte in till stan, varma soliga stockholm och hade jeetetrevligt och åt glass i kungsan och solade, sen blev det water for elephants, och rpattz var så snygg. galet.
Seeeen efter en rolig eftermiddag åkte jag hem till mina kusiner vid st:eriksplan och softade lite där tills jag skulle på adiotion faktskt! Dom ringde från en castingfirma, stenmark casting och ville att jag skulle provfilma för en reklamfilm för telia :D och man får 12 000 kr.. fast jag är ändå osäker.

Jag skulle träffa felicia på ekerö och gå promenix vid åtta men hon hade redan träffat på emma och fredrika så vi gick med dom lite vid tappen, mys vare!
Jag är ju grounded och var tvungen att ta nio-bussen hem.
Mycket lyckad dag :D och imrrrn ska jag träffa min kära barndomsvän fredrika! livet är underbart.

Haha fett töntig jag känner mig som lägger upp den här.. men den är braaa!

heyhey hollywood hills i'm gonna

segish dag. lyssnat på bra musik dock och pratat med roligt folk. ludde ringde och staLkade min familj och mitt hus på wikipedia ha ha. och planerat att träffa pernilla imorrn! Vi ska se Water For Elephants! RPattzzzz nya film hihi. han är så snygg.


life

Jeeetedålig uppdatering, men har varit jättesjuk :( 
Påsklov! kan inte förstå det fortfarnade. och det börjar bra med att jag blev g r o u n d e d hela veckan och måste komma hem 9 varje kväll veckan ut :) fuck. fast jag klarade mig lindrigt kan jag säga, tack pappa. för snart är det ju valbooooorg! som ska firas med massa sköna peeeeps förmodligen. TAGGA.

Nu har jag precis fixat tvätten (good girl) och har absolut inget att göra. hatar att vara sjuk det suger, man kan ju inte göra ¨nånting, man orkar inte gå ut även om man vill det och man är för frisk för att sitta inne och tråka vilket man tillsut får göra i slutändan.


friiiday

Seriöst, jag hatar att va sjuk. Pallrade mig till skolan idag iallafall. Alla är sjuka typ. pratade precis med pernilla darl i tele och ska se vad vi göra ikväll. occccccccccccccccccccccchhhh, NU ÄR DET PÅSKLOV GUYS. kan inte få in det i skallen, galet underbart.
random bild. ha en mysig fredag.

 


raise your glasses

Har precis varit ute med fina vänner. Jag och Pernilla åkte till Julia i hennes stall vid orangeriet och vi snackade lite och vi följde med henne till nockeby, var skönt att reda ut och prata, känns bra nu och Julia du ska veta att är bäst i hela världen ily!
Sen fick jag och pernilii för oss att gå på "Birka Live" vid tappen hahaha vi är så random, älskar oss. Vi träffade plötsligt  söta Gabbs och Fredrika och gick till ica med dom och jag köpte läsk (?) sen gick jag och gabbs till bussen. En mysig kväll, seriöst ni får mig att må så bra. ♥

 

melove

Omggg sitter och dregglar över snygga kläder på forever21's hemsida! Gosh vad det finns snygga kläder. Dessa ska beställas!!
 
   
 Jag är kääär.


make it a dream

   

While we're young, we can let loose and party like never before, so screw it all and just stay out tonight


HAHA

You are leaving your laptop in the living room
 with your family members
 to get some water

 

Hahaha så sant, från gabbis blogg. skratt irl! speciellt när vi i vår familj älskar att facerapea varandra.


-

allt ansvar. det gör mig galen, jag kan inte göra mer än jag kan prestera, folk kommer bli besvikna men vi är bara människor? show some balls for crying out loud.


bed of roses

Ätit typ en galet god middag; köttbullar och spaghettí, vaar fan asgott! Inte ätit riktig mat sen i förrgår, nog därför. Mår skit just nu, och jag borde verkligen gå i skolan imorrn men vet inte om jag kommer orka, idag efter provet mådde jag riktigt dåligt´. Och såg förskräcklig ut också, tack Bohlan som påpekade det så snällt <3

Lite fina bilder från helgen.
 
 

 

  
Gillar oss tjejer!

 bonden i sin sanna glans.


när vi växte upp, lekte livet vi var evighetens hopp

Typ gråter när jag hör den här låten, så fin.

mmdadaa

ENgelskauppsatsen gick heeeelt okej! 5 sidor allt som allt. Gick hem efter provet, är sjuk igeeeen. hoppas inte att det är vad jag tror att det är. i sånna fall dör jag. :!"#¤%&/() Nu sitter jag och kollar sex and the city och har väldigt tråkigt. 






little high little low

 

 


you dont know what you have until it's gone

Sjukdag.. ont i halsen och förkyld :/ desperate housewives dag och bara ta det lugnt. Kanske var min springrunda som inte blev så lyckat på mitt immunförsvar? hope not. Skulle även ha träffat Julia idag, får bli en annan dag istället, innan tjejen drar till le france! see ya l8r..

   

 


pick me up

Dunkat house på högsta volym och sprungit en lång och skön runda! Känns bra. Måste göra det till en sorts rutin, måste verkligen komma i form nu, detta är inte okej. aaaah orden not pretty enough, not skinny enough tar över.

play it out loud

Ny vecka, och nästa vecka äre påsklov så otroligt overkligt :D taggar lagom, har typ inga färdiga planer :/
Nu kollar jag på family guy, och funderar på att dra ut och springa, så himla fint ute, och varmt. Nu är det vår, och jag kunde inte vara lyckligare för det.

 


i'll never leave you

This is so touching. A homeless who is barely able to take care of himself, taking care of a dog. Sometimes, you just need a little love, not just things. (från emmas blogg, blev fett rörd så var tvungen att va copycat)

Reblog if you care.

 


flying off the nest

Och nu är dom konfirmerade. Det var en jeetefin gudstjänst, och solot gick faktiskt bra :) Alla var fina och glada och nu är hela konfirmationstiden över, sorgligt kommer sakna det helt klart tror jag!
Har precis sovit i fyra timmar (?!) och tagit igen mig, skönaste powernappen på länge, var helt död. Har sovit typ 8 timmar totalt i helgen.
Nu kollar jag vänner seasssson 10, och ska snart ut och gå med felicia! bra söndag!
 


every day i'm shuffelin'


Sitter och checkar DH med bästa Elice och Maja! Vi har haft en mycket effektiv dag här på landsbygden, sprungit runt och fotat jättelänge och faktiskt "pluggat" till vårt bildprojekt ;)
Pappa har jaktmiddag och jag skojar inte nu, hans jägarkompis stod på vår gård och GRILLADE ett jevla vildsvin!! fick panik där ett tag och undvek det hehe. Nu luktar det cigarr i heeela huset för dom sitter och dricker kaffe/whiskey efter middagen i salongen! Blä.
Imorrn är det konfirmation för mina konfirmander! Ska bli jätteroligt och sorgligt att det är slut nu.







Bilderna är från min konfirmation i Maj förra året! Det var en fin dag.


try to party like us

Holaaaa! Kom hem från pernilla precis bebi. Jag, Julia och pernilla drog till Nackarnas Nacka igår ju. Vi tog nån buss från slussen som tog över en halvtimme! fuking ekerövarning. Vi kom till "Boo Kyrka" såå konstigt mitt i skogen. Där vare iallafall fiesta! När vi kom dit var det nån som hette charlie som hade det, som var julias kompis kompis haha, och det var typ 20 pers där :) Det var ashärligt och verkligen lyckat.

Det konstigaste var ju att vi träffade på massa ekeröfolk!! Typ Rasmus från min gamla klass som var där med några tjejer som också var supertrevliga, Melina, Sara och Maria! Och Elina! vi hade askul och dansade och flummade galeeet. spåraAt. Sen när vi skulle åka hem blev det problemas och jag hiattade inte min jefla sko! och det blev flipp och vi tog halv två bussen, kommer inte ihåg så mycket.
Men jag och pernilla åkte hem med Sara och Maria och typ alla andra på samma buss, och på Slussen stack pernilla och jag till donken och köpte pommes frites och glass haha, det var så gott ♥

Det blev ett långt inlägg detta! Och det är mer att berätta än så, men det orkar jag inte göra nu, Snart kommer Maja och Elice hit, maa guyyss.


we are good for eachother

Här är svaren från frågestunden! många frågor, naaaajs guys!


-hur många bloggläsare har du om dagen ? :-)

Det beror lite på men just nu är det kanske 50 läsare om dagen. (har ju inte haft bloggen sålänge.


-vilka bloggar läser du?

Jag läser mina kompisars bloggar, men även om någon bra blogg kommenterar min blogg så brukar jag följa den :) Annars läser jag bl.a Blondinbella. Skulle aldirg falla mig in att läsa Kissies blogg!


-Favorit bloggar? :)

Dom jag läser, se förra frågan :)


-Tips på bra hemsidor som har fina kläder?

Åh jag som älskar att cruisa runt på nätet och kolla snygga kläder! Jag är en H&M fantast så såklart den hemsidan, men också forever 21 (USA) och topshop!


-om du får välja mellan smala vattenrör och tjocka, vilket tycker du bäst om och 2: kan jag -hyra en ko av dig?

HAHA, hej maja min vän. jag gillar medel skulle jag nog säga. Nej :@@ inte mina kor <3


-Vad har du för framtidsplaner? :)

Mina planer just nu är att bara jobba på i nian och sedan gå på Kungsholmen förhoppningsvis :) Sen snart ska jag ju åka till Usa och gå på high school, längre planerar jag inte!


-Vad är din favoritmaträtt? :)

Tacooos helt klart :D


-Är du kär? :)

... Jag var, tror jag, men nej inte just nu ;)


-När ska halv åtta hos mig programmet hos dej sändas?!

Det sänds snart tror jag! får hålla utkik haha :D


-vem är den..

..konstigaste personen du känner? Haha min underbart flaky friend elice <3
..gladaste? Emma SösÖSÖöd
..snällaste? Maja :)
..taskigaste? Har inga taskiga vänner.
..roligaste? Pernilla!
..mystiska? Filleeee forever <3
..bästa vän? Jag har många bra vänner, och jag tycker man kan ha flera bästa vänner :)

 


TGIF

Thank God It's Friday! Nationella i engelska idagdå, gick.. förvånadsvärt dåligt! var ju faktiskt svårt på hörsdelen :o
Men seeen efter provet så slutade vi, typ så awesome, så johanna jag och elice gick och fikade på Nybergs. mys. Sen när vi skulle gå så spöregnade det?
Nu sitter jag hemma och äter pingvinlakrtits och kokar på kvällens planer, blir kanske nacka :) och nu är det heeeeeeeelg!!! glad tjej!!  svarar på frågorna snart!


im on the right track baby

 
Tänkte ha en lite mini-frågestund här på bloggen, hehe frågan är fri så att säga, you ask, no mercy i answer!


positive power

Rolig dag! först sovmorgon till halv tio (efterlängtad) sen några lektioner, och seeeen sluta vi! Åkte till ön och träffade söta Jessica och vi jammade lite låtar! seen fiollektion och nu kollar jag på tv och ska strax äta pannkakor! Mår så himla bra, och det är så skönt att äntligen känna det. Inga läxor och imorrn har vi nationella i engelska och vi slutar klockan 10 :D Jag har verkligen fått ny motivation, och det är underbart. På söndagen såg jag fram emot en ny vecka och nya möjligheter och en chans att prestera! Humöret blir så mycket bättre när man ser fram emot något och presterar så bra man kan, och lever i nuet.
Nu. Pannkakor.


life is a game we play, so is love



i'm so happy

Kom precis hem från min bebi elice! Vi gick i det fina vädret och köpte malacogodis och chocolate chip cookies på HM' livs vid ålstensgatan hihi och kollade på vänner och spelade gitarr!
Jag hade också egen gympalektion för en fjärdeklass idag, 4E! Det gick otroligt bra, körde redskapsgymnastik med trampett och grejor, och dom sa supersnälla saker efteråt, rakt in i mitt ledar-hjärta.
Och jag har iiinga läxor och är happyhappyhappy! hoppas alla haft en underbar onsdag.


stockholm i mitt hjäääärta




Hittade mina kamerabilder från typ 2008 när vi sjöng på 'Allsång på skansen' !! Blir glad av att bara kolla på dom, kollade också igenom youtubeklippet när vi sjöúnger i tv.. herregud säger jag bara, f a l s k t som fan.

 


my crazykid'



Min vän Julia la upp en mycket fin bild i min logg på facebook. Här julia får du din reward! HAHA, fett fin.

ting-a-ling!

Haha, tysk house me loooove!

tid

Aaaaah kom precis hem för en stund sen, och snart ska in till konfamöte igen paniiik, jag kommer inte hinna. fuck this det går inga bussar och jag har ingen som kan skjutsa? hjeeelp. och idag ska vi fotas! Det känns som vi fotade min konfagrupp precis, fan vad tiden går snabbt, dumt snabbt.
hehe blev ett kort inlägg! pussszzis.
 

lev i nuet

  

Jag är så rädd att jag ska förlora dig, att inte ha dig. Men älskling, du kan inte förlora något du aldrig hade.


reign of love

Kom hem för en stund sen. En härlig dag i skolan! spanskan gick toppen, alla var glada. Efter skolan gick jag en prommis med min lover felicia, det var supermys och jätteskönt att reda ut lite saker..  vi åt glass och solade, naiz. Nu kollar jag på vänner och har inga läxor aaaah. happy days are here again indeed.


love me on the leaves

Sitter i skooolan med maja här nånstans.. Vi har bild= facebooktime. Nu dampar maja på mig, hon vill ha daatan, och skvallrar för edgar att jag bloggar. yiihha. Har bildprojekt och letar bilder. Kollar igenom gamla bilder från konfan b.la! saknar den tiden i italien, bland det roligaste jag varit med om, happy times. Älskar den här bilden, får mig att tänka på saker. Sakna.
Nu sitter alla i klassen och lyssnar på rajatons version av Butterfly som vi sjungit, och sjunger med som vanligt.
Kommer sakna den här skolan enormt kan jag tänka mig.
Nog med sånt, vi har en asknasig vikarie som heter adam. jag skrattade högt när han pratade. yes.
Och idag är en bra måndag, så var glada, positiva och excited för en ny vecka med nya möjligheter! Dont be so hard on yourself.
Nu har vi so, tjoho!


monday morning

 
Please, be good. Nu blir det skola = spanskaprov tjoho.. kan. ingenting.
ha en bra måndag sålänge!


sunkhelg!

Pappa om fredagskvällen:  Så ni ska ha en sunk-kväll?
Amelie: En vadddååå?
Pappa: Ja kallades de det när man "hängde" sunka. cool va?
Amelie: eh... sunk=drägg? och dräggkväll ska vi inte ha!
Pappa: På min tid...

Hola! Varit ute på en promenad med min käre vän; ipoden. hehe lonely poney på landet då ^^
Igår var jag inne hos elice i bromma med dampy-broder Maja! Vi hade jeettemysigt med massa godis och chips och grejor! Det blev inte överdrivet mycket Vänner-marathon, vi hann kolla på typ 8 avsnitt innan vi stängde av för att snacka i typ två timmar, mys. Åh ni är för bra tjejer.
Idag väntar spanskaplugg och ja... ska inte ha nån söndagsångest idag! Har varit en alladeles för bra, lugn helg för det.
 


i'm flaky, i say whatever

 



tagga vänner med elice och mayyy!


crunchycruncycrunchy

Just got home from my homie. Igår var nog Stockholms dödsdag haha, var helt dött. Och Pernilla stckarn hade utegångsförbud. Men vi hade jätteskoj hos Julia, hennes underbart schöna kompis Johanna/Jojo var ocksåå där och vi flummade helt galet. Fest, Daim och S&M säger jag bara! diiiino, ääägggg. hehehe. Fett med skoiij.
Nu ska jag gå på 70års kaallaajs yippi och sen träffa maja och elice ♥




RSS 2.0