ski, just ski

åh då var man sjuk igen.. orkar inte. tagit 3 alvedon idag men var på jobbet i alla fall, har så himlans kul i backen! pappa lagade glass och chokladsås och det fick jag i mig haha.




bilder lånade från felicias blogg; www.feliciaenglert.blogg.se bilder från jobbet, och imorgon är det sista dan! sorgligt men ändå skönt. ca$hfl0w ♥

dä bar å åk

nu har jag avklarat min första dag som skidlärare :D var så himla roligt, längtar tills imorrn, även om mina fötter är döda :P jag har haft såå kul idag och vi hjälpte barnen, stod i liften åkte själv och jag och felicia blev typ barnvakter åt två sööötaste pojkar i 4-5 årsåldern, deras föräldrar hade typ stuckit från backen! Alexander och Theodor hette dom och lilla Theo som var fyra ville åka med mig hela tiden och åh han var så gullig!
Felicia, vi får hoppas att barnvaktsjobbet bara var idag... ! ska försöka lägga upp lite bilder sen!
fan vilken bra dag !

-

Vilken hemmakväll, blir nog att kolla på melodifestivalen som börjar nu! wellwell jag behöver nog en lugn kväll med tanke på gårdagens vilda skeenden, usch ångest.
Är det bara jag som tycker Melodifestivalen var typ 10000 gng bättre förut? paradåren 2002,2003, vad hände sen?!

 

 

jag ska följa dig genom eld och vatten, över land och hav, genom tiiid och rum jag alla mina dagar ska du få!
nostalgi. detta var bra tider!
xoxo


vi drar till maskis fest hela dagen?

oj dålig update... im sorry. igår... eehemmm... jaa... herregud säger jag bara :) och förlåt, och tack och jaa..
felicia och julia, ni är fan dom bästa man kan ha, ni är dom bästa av de bästa. ♥ och så fick jag reda på en annan sak också hiihhihi, men det kan jag inte skriva..

JUSTE JAG HAR FÅTT JOBB :DD som skidlärare och ledare i ekebyhovsbacken, nirrnirr pengar dirrdirr. ska bli SÅ roligt och jag är taggad till tusen! imorgon är första dagen wich me good luck, i'll need it!


medan jag taggar för skidvinter, längtar jag till friheten'

HAHAHAH

http://wadbring.com/historia/index.htm

don't-know-mode

åh ännu en sån där kväll där jag borde plugga men jag orkar verkligen inte.. har ingen kraft, vill inte.
Har precis varit på ungdomskv och det var mysigt som vanligt. busade med karolina och patrik x2. men nu är jag hemma igen. sitter och planerar med julia om studio 15 som är nästa månad så lite taggmode borde jag ha.. men jag är för trött!
Imorgon ska vi gå på föreläsning eller se ett föredrag i aulan och se en person och en författare som var med på Auswitch och förintelsen, så intressant! Tycker det är jättefacinerande, uppfatta inte fel utan det är ett intressant ämne.. om hur tyskarna var idioter på andra världskriget! Ser fram emot imorrn.. eller gör jag det? Jag borde gör det... men jag är för trött.
fyfan vilket deppigt inlägg blir fan deprimerad själv, förlåt, var tvungen att avreagera mig lite, irmorgon kommer roliga saker att blogga om, lovar! Klockan slog btw precis 22:22, och ni vet vad det betyder, man får knacka tre gånger i trä och önska sig något! jag önskade att h.... OOuups, dont kiss and tell!
Godnatt sverige, godnatt världen. nattinatti.

rubriklös

Aaaaaaaaaaah, Kungsholmen provet gick BRA! Messade upp hela rytmiska provet dock, ceeepee. Men sången gick super..  elleeeerr? Roliga jag fick också till lite komiska meningar för musiklärarna som tyckte jag var feeeett rolig, score! Hihi. Nu ska jag egentligen plugga so men det går inte så bra.. kollar på en film på tv4 film istället. Ska nog ta en kopp te strax. och..... om två dagar är det sportlov! taggtaggtaggtagga.

deja vú



(bild tagen från emmas snygg blogg.)


freak out'

Heeeeeej, har varit en busybusybusy dag, har precis övat inför Kungsholmen intagning som jag har imorgon!! Är jättenervööös :/ Ska sjunga Tillägnan i alla fall, ber till Gud att det kommer gå bra. btw felicia så äru beeeezt, i love you!

 
bild från idag.. förlåt för ful bild!

someday just like anyday



Idag hade jag världens bästa maja-och -amelie-dampar-vid-rören-dag, awesome duddde.
Och en sak som jag märkt är typ ovärdeligt och så underbart bra är när man precis laddat in massa bra låtar på ipoden. Massa ny rnb musik och housemusik, loveee. nu ska jag sova, ska btw till vårdcentralen imorrn :/ så omysigt. ha en fin måndag.


snälla låt det vara så..


i'll be there for you

NAJS BLOGGRAPE HAHAH. Emma och Joanna, ni är allt ruliga ni! Jag måste lära mig att logga UT från grejer innan jag går därifrån!! ett jävla i-landsproblem alltså!
Har idag pluggat (!) ett helt kapitel i spanskan och sitter nu och kollar på min nyinköpta box av vänner säsong nummer tre! skrattskrattskratt ♥



tänk om alla vänner-kretsar var som denna!

full

idag är jag full i skolan. jag är så jävla dräggig. spyr och har mig.

bpb

Blogg på bilden as allways! Min bildlärare måste vara så glad att ha mig som elev </3 Nu sitter jag här och brainstormar inför min fotobok.. Men jag har ett problem i att typ alla ska fota och jag måste sticka ut! Men än så länge har jag ingen bra idé... Joanna sitter och facebookar här bredvid och jag bloggar, standard med alla vi på bilden, fast oftast brukar det va Maja, min dampbroder som jag facebookar med. Men nu är hon rastlös och bara går omkring i rummet... hon skrämmer mig en del... ååahahahsodewlkfj jag har slut på ideér! om ni har nån får ni gärna säga till, vadsomhelst är uppskattat!



HAHA maja, dampdampdampdampdampdamp när vi dampar loss gissar jag att vi är så här snygga. (ibörjan, sen går det utför..)

follökna




lite bilder från helgen! vi hade det jättemysigt. bilderna är tagna av proffs-ida adolfsson
!


home

nu är jag äntligen hemma från lägret! Har faktiskt varit roligt, vi var mitt ute i skogen yiihhaaa. Follökna Lägergård med gulligaste personalen! Jag och fillefjonkan delade rum. Och konfirmanderna var... snälla.. ellerrr???
nu sitter jag och kollar på cougar town och är inne på facebook. blev ju som sagt facerapead i fredgas av den jävla perversa felicia englert. mogen tjej det där.
ikväll är det solsidan och imorgon är det skola, usch fy och blä.
xooooooooxoooooooooooo.


goodbye my lover

Hejdå civilisation och min kära dator </3
Nu har jag precis packar klart, och ska snart åka till ekebyhov för att sen åka till Follökna ssom ligger... nånstans på vischan vid fleeeeen! hör ni det, FLEN- mardrömmen sen klassbesöket i sexan. haha vilken liten ... ****stad :) Jag ska ju på konfirmand-läger, som ledare! Kommer bli en rolig helg. Bortsett från att jag inte kan prata! (Y)
Nu ska jag åka ha en supertrevlig helg, kommer försöka uppdatera!
PUSS / Amelie

fuck förkylning!

bloggtorka. har inte pallat gå in på datan utan är mest inne på mobilen. Jag kan faktiskt fastställa nu att jag mår riktigt dåligt, förkyld, ingen röst, torr i halsen.. VEM FAN HAR SMITTAT MIG??! jag ska göra kaozzz me deeen.
hehe... nu kollar jag på sweet home alabama på tv, underbar film, älskar den! känner fan igen mig.. ekeröstile.

 

                           just stay in the moment.


Åh Kärleeek till denne man!!


wiiie

AAAAH nu har jag skickat in mitt gymnasieval!!!!! Känns så BRAAA!!!! en mindre sak att oroa sig för. Skrev in 6 val, hoppas verkligen jag gjorde rätt! Hade mest sam/sam men också estet faktiskt :D


it will all be Okey.


hejhejhejdå

sjuk idag :// hatar det! fast ändå skönt med sovmorgon.. heehe. Nu ska jag iväg till doktorn, mindre kul, men hoppas alla har en bra tisdag. sen blire konfagrupp och sen biologi! yiihaa. sweet (?) life of mine. puss


evoL?

You can't love if there isn't someone or something to love. Bild på mina och louises händer från igår.

hjärtans dag.

HAPPY VALENTINE'S DAY

Idag skulle jag fira den dagen alla singlar hatar med min epic babe Felicia, men jag gick hem från skolan tidigt och har feber och jätteont i huvet, så jag kunde inte åka dit!
Seriöst, denna dag är helvetet för oss "loners" haha! Men det går typ några kärleksfilmer på teve och pappa har köpt sån där marabou-hjärtan till mig så jag klarar mig nog !
Idag hade Pappa också snacket som alla tonåringar fasar. YEP. allt tog han upp, alkohol, killar hemma, preventivmedel. åhh, ni anar inte hur pinsamt det var. men min pappa är ganska chill så det var helt ok haha.

 

fireworks

Väärldens sämsta uppdatering. nu pratar jag med världens bästa kusin i telefon och ska förmodligen baka nåt....Ellleeeerrr...??? igår var jag och några fina flikkor och såg filmen Burlesque på rigoletto! var en härlig film!
inatt sov jag också i 14 hela timmar, så skönt. till skillnad från natten fredag mor lördag då jag sov i circa 80 min :) mindre kul hahaha.
segsöndag som vanligt och ångest över skolan. men det hör väl till? 
Släpp ångesten och ha en fortsatt mysig söndag. Okej, försök att släppa ångesten i alla fall-


Kaoz.

hade en jättetrevlig kväll igår, tack alla som var med! hoppas ni hade lika roligt som jag hade och att ni tyckte det vart lyckaaaaat. :) nu sitter jag i köket och ska typ städa lite mer snart. pernilla åkte precis hem, och sen får vi se om jag åker in till stan! ha en bra lördag <3

för regnet är på rutan nu


EKERÖ <333333 Denna lille skit-ö har övertraffat sig själv må jag säga! inga bussar, kaos, ingen plogning typ. JARRÅ. vaknade av att pappa ringde och sa att vi inte kunde åka till skolan.. och då blev jag pigg! så typiskt. när man inte behöver gå upp så får hjärnan fnatt och så blir man typ pigg, hatar det! nu sitter jag och chattar med lite folks och kollar på desperate housewives, kärleken i livet.
Kaosszet inträffade lugnt på fel dag! Vet inte hur det blir ikväll får se hur vi gör.


kaoz

sitter nu och hoppas på mer snö. faktiskt. snö- busskaozzz- ingen skola   hehehe ibland är jag självisk.

the better days







det var tider det.  första bilden är jag och min kompis Lin Wao troor jag hon hette! Och i denna 'skyskrapa' bodde mini-amelie på åttonde våningen i två år. Kuala Lumpor, Malaysia. lyckligaste tiden i mitt liv.

bottles in the air

älskaaar.

drink it upppp

hola folks. nu har jag precis kommit hem från fiooolen, och borde plugga engelska... usch.
har tjockat hela dan känns det som ... hate it. Idag hade vi delprov C svenska nationella, och det gick AWESOME!! hur gick det för alla? :)) nu kollar jag på 2 1/2 hálf men, hahah älskarT. 

och.... IMORGON ÄR DET FREDAAAAG! taggtaggtagg. får se vad som händer och vad som blir i helgen. måste planera lite känner jag.. wanna party like they do on the discovery chanel, nanana.
Idag var jag också i tappströmskolan :OOO fett oväntat? vart leeeskigt haha!


Takin' it c00l

Hemma. Pannkakor. Desperate housewifes. Svenska. Kyrkan. Bra onsdag.

f*r*i*e*n*d*s

Fina joanna i vårt "vänner" inspirerande café! Har precis varit så östermalm och åkt skridskor! Helskotta vad kallt det var. Nu ska jag, louise, elice och några andra spela kort! Håltimme nu. xoxo<3

Fight for all you know

Förlåt för världens sämsta bild... Nu är jag hemma från konfan, det var väl trevligt. Alltid så mysigt i kyrkan. Idag hade vi nationella prov i svenska! Det gick BRA :D sedan hade vi no och sen slutade vi, alltså runt halv elva. Var underbarT. Så jag åkte hem och tog det lugnt och sov i två timmar. var jätteeeskönt! Är så trött hela tiden :$$$ sen nu sitter jag och kollas på tv och ska plugga lite matte. Ha en bra kväll. <3

im a wild child baby

nu längtar jag till sommarn. till kärlek. till roligheter. till peace & love. till grillkvällar. till sommarkläder.











                                                                      reblogged: www.teabaggs.tumblr.com


thank you for the music

heey. sitter hemma och dricker té och kollar på teen mom på mtv. dampchattar också med damp-brur maja lundmark. dampdampdamp. WÄÄÄÄ. till dig maja.
IDAAAAg har jag skrivit upp mig på en tid till inprövning på Kungsholmen!!! är jättenervös! Måste välja en sång också. har två val som jag gillar och som jag kan sjunga bra. man får ju som sagt välja vilken låt man vill. dock uppskattas väl typ nån folkvisa eller nån visa som man sjungit på Af haha. Thank you for the music & Tillägnan alternativen jag har än så länge.., elleerrr? vet inte hur jag ska göra :/

pictureclass

hola. sitter på bilden nuuu och gör bildprojket. ska ta en massa fina sanna citat och fota passande bilder till. vårt tema för alla är miljö vilket gör det ganska fritt att göra vad man vill. jag ska välja tema miljö: livet. eller tonåren rättare sagt!
måste logga, om min bildlärare ser att jag bloggar och fb'ar är jag en dead women.


god only knows

låt mig springa, låt mig gråta, låt mig vara fri. tonåren är ett kapitel i sitt liv som dom allra flesta vuxna säger är en sån liten del av livet. men varför går den så långsamt då?



we will make it through, we all will.

take a wife you fool

 

hmmm. vet inte jag.

(bild tagen från emmas blogg; www.emmasoderkvist.tumblr.com)


relax, take it eeeeaasy.

Dålig uppdaterriing, jag vet. Har iaf i helgen varit på ledarutbildning! :D var typ en "en-dags-sjuka" konstigt nog.. vem vet om jag blev typ matförgiftad? :o Iaf så har mesta delen av helgen spenderats i kyrkan med massa härligt folk! tack för underbart trevliga dagar med er alla.
På lördagskväll sov jag hos felle och vi hade kulT, och vi var fett dampiga. Idag har jag gjort absolut i n g e n t i n g ! och det har varit superskönt.
En lugn helg som kunde ha blivit galen kan man samansätta det här som. Igår var det fest i spånga men när vi fick reda på det så kunde vi inte dra ut........ och i fredags var det också fest men då var jag ju sjuuuk. :$
Nu har precis avnjutit ännu ett roligt avsnitt av solsidan. RIP SONJA! och ove in my heart.


jag och felicia i vårt esse!


Sjukling

Soluppgång här på landet imorse <3 Det här vaknade jag med i samband med en obeskrivlig smärta i kroppen. Vill verkligen gå på ledarutbildningen! Plus att jag skulle ut idag... Buhu. Kollar nu på family guy medan resten av min familj och faster och alla sitter uppe och har födelsedagsmiddag. Fick också reda på en massa skit i dag ni kompis hade sagt till min andra konfakompis... Blir så förbannad av skitsnack som inte ens är sant. Till A, min kompis ljuger för att hon är avundsjuk ls så okej? Eller inte vet jag varför hon gjorde så. Hoppas ni har en fin fredag! Tack för alla "krya på" kommentarer. <3 xoxo.

F*CK

Är nu uppe från mitt koma. Jag har blivit mkt sämre under natten och kan inte gå utan att yra etc och har legat och sovit hela dan.. Kan inte ens dricka vatten utan att... Ja må illa, med ett fint ord. Vill inte ha vinterkräksjukan!! :( snälla gud, låt mig bli frisk... Till imorgon hehe. Ha en bra dag allihopa. Det ska tyvärr inte jag ha..

hahahahhohohihiih.


happy birthday papi

grattis pappa till dina 45 år! gammal är du nu. gammelstämplad.
vi har våra komplikationer och svårigheter, men om du försvann så vet jag inte vad
jag skulle göra. och jag ber om ursäkt för att jag är tonåring och fett jobbig haha? :p
 G R A T T I S!


who

nu är jag hemma från kungsholmen och därmed skolan! AF hade ett privat öppet hus idag på kg. det var naaajs. Alla nior samlades i aaulan och vi fick höra massa bra sång och se massa söta pojkar! Kg's manskör ♥
dom var jätteduktiga allhopa. sen fick vi gå runt klassvis och våldgästa alla klassrum med elever i haha! det var skoj. sedan träffade jag underbara karolina rodell och vi gick till kaféet ( som äger frövrigt !) och sen gick vi runt och pratade i en timme eller så. du är bäst karro! sen åkte jag hem för jag är halvt sjuk och nu är farmor och farfar här hemma hos oss för pappa fyller år! Han blir JÄTTEGAMMAAAL. nån som kan gissa vad han fyller? (numret är ganska jämt!) nu ska vi äta tårta hihi. puss.

                                                    frihet.


glädje


thé is my drug

CHACHA. Idag är jag sjuuuk... har varit hemma hela dagen förutom på svenska lektionen som jag duktigt åkte in till skolan för en 45 min lektion. ganska ovärt. men har ju nationella proven nästa vecka så behövde gå på svenskan. sen åkte jag hem tillsammans med emma och elsa och kom sen hem vid 3 typ.
Nu sitter jag och kollar på världens sämsta serie på tv; "Glamour" hahaha! vilket liv. men har inga läxor så det är ju underbart!
Snart ska jag till kyrkan! känns som jag inte varit där på jättelänge. nu har jag jätteont i halsen så jag ska göra mer te.

   
           langar en bild från i lördags!

hahahaha

walking away and keeping your head up high ^^


---





those events that we never mention.
                                                                                länkhttp://just-littlethings.tumblr.com


weekend


 
                           haha fina fiskar!

bilder från i lördags när dom här tjejerna var @ mi casa! vi hade jättetrevligt tyckte jag iaf haha, och vi planerade någonting kul men kinda top secret än så länge-

En liten ros med ett hål i sin själ

Sitter nu och kollas på desperate housewives med min syster och väntar på att åka till konfagruppen. Idag har varit en bra dag. Det gick SÅ bra på fysikprovet :D jättenöjd. Har mått bra idag, är bara en sak som ständigt går igenom mitt huvud. En sämre tanke.. Inte falla tillbaks nu. Får inte. Nejnejnej, återfall skulle skapa kaos. K a o s

RSS 2.0